Doğuma Hazırlık Bebek Kıyafetlerini Hangi Deterjanla Yıkayalım?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
hacışakirin lavantalısını kullandım bende hiç koku falan kalmıyo üstünde ama çok güzel temizliyor beyaz çamaşırlarıma kullandım lekeleri iyi çıkarmış

ben de dün açılışı yaptım ve ufaktan yıkamaya başladım havalar güzelken. bingonun parfümsüz anti alerjik olanını kullandım. bebeklerde parfümsüz öneriyorlar çünkü. yumuşatıcıyı bence hiç kullanmamak lazım. iyi temizledi. yeğenimden kalan kıyafetler vardı hafif lekeli onları çıkarttı. kokusu yok ama bence bu ii bir şey.

Friendly marka organik ve kokusuz sıvı deterjanı aldım yıkadım hepsi mis gibi ve yumuşacık oldu.Yumuşatıcı kullanmadım hiç.
friendly-organic-bebek-hassas-ciltler-icin-camasir-deterjani-1-567-litre-lavanta386_624375370.jpg

Ben de ilk kıyafetleri geçen gün hacışakir granül toz sabunla yıkadım 30 derecede. Kalıntı Olmasın diye çift durulama yaptım. Çıkardığımda kalıntı yoktu ama kokusu da yoktu.. Yumuşatıcı kullanmadım. Artık dolap kokusu kullanırım.. Bu arada nevresim takımını yıkamak Lazım mı.. Sonuçta kutusunda.. Hastane çıkışını da yıkamak istemiyorum ama yıkayacağım.. Siz ne yaptınız

Ben de ilk kıyafetleri geçen gün hacışakir granül toz sabunla yıkadım 30 derecede. Kalıntı Olmasın diye çift durulama yaptım. Çıkardığımda kalıntı yoktu ama kokusu da yoktu.. Yumuşatıcı kullanmadım. Artık dolap kokusu kullanırım.. Bu arada nevresim takımını yıkamak Lazım mı.. Sonuçta kutusunda.. Hastane çıkışını da yıkamak istemiyorum ama yıkayacağım.. Siz ne yaptınız
ben ikisini de yıkayıp ütüledim.

ben bundan aldım ama hıc kullanmadım daha cok var doguma nasıl bılmıyorum bıtkısel dıye aldım ama ınsallah guzeldır :)

Eklentiler

• lBAE-20050_1.jpg
    lBAE-20050_1.jpg
    56,7 KB · Görüntüleme: 133
Dalinin sivi deterjaniyla yikadim hepsini yumusatici da kullanmadim mis gibi de koktular utuledim dolaba kaldirdim. Minigimin herseyini yikadim artik grlsin die beklioz:KK66:

Ben hepsini 40 derecede yikadim utuledim. Utuleyince mikrobu kırılıyor zaten. Birde sonuçta fabrikasyon ürünü kaç işlemden geçiyor. Şuan bile yıkandıktan sonra herseyini utuluyorum

Dalan Roxy aldım tavsiyeler üzerine.Tümkıyafetlerini yıkadım ama 2 kere durulama yaptım hep.. Sabun tozu hep kalıntı bırakıyormuş bunu gördüm ve şok oldum.. Bir daha asla sanırım toz sabun almam ve kullanmam. Dalin sıvı deterjan düşünüyorum.

Dalan Roxy aldım tavsiyeler üzerine.Tümkıyafetlerini yıkadım ama 2 kere durulama yaptım hep.. Sabun tozu hep kalıntı bırakıyormuş bunu gördüm ve şok oldum.. Bir daha asla sanırım toz sabun almam ve kullanmam. Dalin sıvı deterjan düşünüyorum.
bende bu yüzden sıvı tercih etmiştim toz bırakıyor

Kızlar bu bebeklere özel deterjanı nereden alıyorsunuz marketlerde yoktur heralde değil mi?

X