- 17 Nisan 2015
- 39
- 5
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ikisini de yıkayıp ütüledim.Ben de ilk kıyafetleri geçen gün hacışakir granül toz sabunla yıkadım 30 derecede. Kalıntı Olmasın diye çift durulama yaptım. Çıkardığımda kalıntı yoktu ama kokusu da yoktu.. Yumuşatıcı kullanmadım. Artık dolap kokusu kullanırım.. Bu arada nevresim takımını yıkamak Lazım mı.. Sonuçta kutusunda.. Hastane çıkışını da yıkamak istemiyorum ama yıkayacağım.. Siz ne yaptınız
kuzenimin eşi kullanıyor bunu gayet memnun bebeği 1 yaşında bayadır kullanıyorben bundan aldım ama hıc kullanmadım daha cok var doguma nasıl bılmıyorum bıtkısel dıye aldım ama ınsallah guzeldır :)
cok sevındım cunku ılk gebelıgım denemeden bılemıyorum kendıme gore ıyı dıye arastırıp aldım ınsallah memnun kalırım bendekuzenimin eşi kullanıyor bunu gayet memnun bebeği 1 yaşında bayadır kullanıyor
iNŞALLAH :)cok sevındım cunku ılk gebelıgım denemeden bılemıyorum kendıme gore ıyı dıye arastırıp aldım ınsallah memnun kalırım bende
bende bu yüzden sıvı tercih etmiştim toz bırakıyorDalan Roxy aldım tavsiyeler üzerine.Tümkıyafetlerini yıkadım ama 2 kere durulama yaptım hep.. Sabun tozu hep kalıntı bırakıyormuş bunu gördüm ve şok oldum.. Bir daha asla sanırım toz sabun almam ve kullanmam. Dalin sıvı deterjan düşünüyorum.