• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek kıyafetlerindeki leke sorunu

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

cococookie

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
196
80
298
İstanbul
Arkadaşlar ben oğluma mama yedirirken bazen sakar olabiliyorum ve bebeğimin kıyafetlerine özellikle meyve suyu dökebiliyorum ve sonrada bu lekeleri çıkaramıyorum. Bazen de oğlum önlük kullanmak istemiyor, önlüğü sürekli çekiştirdiğinden mamasını yediremiyorum ve önlük kullanmıyoruz.Ve tabii gelsin lekeleer :(
Meyve suyu vs. lekelerini çıkarmak için siz neler yapıyorsunuz? Yardımcı olursanız memnun olurum

yaklaşık 2,5 saatlik uzun program var makinede..onda 40 derecede yıkıyorum..bazen de 60..leke çıkarıcı da koyunca yüzde 90 çıkıyor..önemli olan uzun program,kısada çıkmıyor lekeler..:44:

Uzun programda yıkamayı denememiştim, mutlaka deneyeceğim. Peki leke çıkarıcı kullanmanın bebeğe bi zararı olur mu?, o aklıma takıldı ... Yanıtınız için çok teşekkür ederim

bende yemek,meyve suyu lekelerinde ariel profresyonel sıvı leke çıkartıcısını kullanıyorum.
lekeden iz bile kalmıyor:21:
sonrada kıyafetlerini ütülüyorum herhangi bi zararı olmasın diye.

bebek 9 aylık oldu..7 aydan sonra özel det. vs. bıraktım artık..baktım lekeler çıkmıyor..ne yapalım..cildi hassas değil..pişik bile olmaz..o yüzden kullanıyorum bu tür ürünler..

arkadaşlar benimde 9 aylı bebeyim var ama hiç adım atmıyor sizce normalmi

Gayet normal bence, çünkü benim oğlumda da adımdan eser yok. Eğer doktora götürdünüz ve herhangi bi sağlık problemi yoksa aileden birine çekmiştir.. Dert etme bence. Her çocuk birbirinden farklı oluyor

9,5 aylık..emekleme dahi yok..çok tembel..yürüdüğünü düşünemiyorum bile..öylece yuvarlanıyo..:64:

arkadaşlar benim bulduğum çözüm cif sanlait bulaşık deterjanı lekenin üstüne döküyorum kuru olmayacak ıslatıyorum lekeyi sonra makinaya benimkilerçıkıyo bilginize

Son düzenleme:
Back