bebek kıyafetleri....?

adyesmerim

Ömrümmmm :)
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
212
51
35
arkadaşlar bebeklerinizin kıyafetlerini 0-3 ay mı yoksa 0-6 ay mı alıosunuz?ben çok kararsız kaldım

Bende tecrubesizim 0-3 ay almayi dusunuyorum ama tecrubeli annelerden yardim almak fikir almak guzel olurdu .

bende 0-3 alsam diorum zaten öle çok bişe almayı dünmüorum...
Ben 2 tane 10 lu 2 tane 5li hastane cikisi alicam geri kalani 0-3 ay alicam cok masraf olmazsa bi kac tanede 3-6 ay alicam zaten citcitli body ve tulum almayi dusunuyorum belki 1 2 tanede tek alt tek ust alirim cok cabuk buyuyorlar fazla biseye gerek yok diye dusunuyorum. Se ne yapmayi dusunuyorsun ?n

benmde bi tane 10 lu hastane çıkışım var canım bi tane 5 li yada 7 li olanlardan alcam...6 tane alttan giymeye çıtçıtlı tulum alcam 3 ü sıfır 3 ü yarım kol...sora 3 tane ayaklı alt 3tane ayaksız olanlaran alcam üstlerine de body ...2 tane pijama alcam..sonra tulum alcam 5 tane falan çorap 10 tane bere alcam battaniye 3 tane penye yelek hırka :) sonra 3 ay sonra falan tekrar çıkarım zaten çarşıya diğer büyükleri sonra alcam canım öle yaparım ben...

evet buda mantikli geldi bana

0-6 almak daha mantikli cunku bakiyosun bi kez giydiriyosun ikinciye kuculmus. bol olsunki bebegi rahatsiz etmesin cok yakmasn kiyafetler

benim kizim 3300 gr 51 cm dogdu aldigim hastane cikisi 3. kez giydiremedim citcitli atletlerini ufak almistim bi tek.digerleri buyuktu. kucuk aldigim hersey etiketiyle duruyo. suan 6 aylik kizim 9 aylik kiyafetler bile ufak geliyo
Masalah ozaman benimkide 3 kilodan fazla olursa dedigin gbi yaparim tesekkurlerr :)

kızlar ben bol bol çıtçıtlı body aldım yaz bebeklerinde çok kullanılıyormuş. hergün değişebilir düşüncesiyle 5-6 adet olarak 0-3 aylık bedende aldım. 4-5 adet de 3-6 aylık 62 cm bedende aldım. benim düşüncem patikli tulumları kesinlikle yenidoğan almayın. tüm patikli tulumlarını 3-6 ay 62 cm lik aldım; hem içine çıtçıtlı giydirirsem sıkmasın diye; hem de boyu uzarsa ayaktan sıkıştırmasın diye..

Kesinlikle ya 0-6 ay yafa 3-6 ay tecrübeli iki çocuk annesi olarak ha dersen ki benim maddi dururmum iyi 3 ayda bir alışveriş yaparım .sana kalmis bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…