Arkadaslar ben birsey sorucam bebeğimin örme yelek hırkaları çok sık kirleniyor elimde yıkamaya fırsat bulamıyorum dün makinenin günlük 14 programında soğuk suyla yıkadım temiz olmuştu . Renk olarak açık mavi turuncu beyaz lila attım acaba bunlarn içine kahverengi atsam solar mı ? soğuk su olduğu için atabilirim diye düsündüm ama denemedim. Siz nasıl yapıyorsunuz
Turuncuyu attığınıza göre kahverengiyi de atabilirsiniz. Tamamen solmasa bile bu şekilde yıkama ile beyazlar kirli beyaz rengine dönüşür birkaç yıkamada.
Ben beyaz, ekru, krem, açık mavi gibi renkleri ayrı diğer canlı renkleri ayrı yıkardım.
Turuncuyu attığınıza göre kahverengiyi de atabilirsiniz. Tamamen solmasa bile bu şekilde yıkama ile beyazlar kirli beyaz rengine dönüşür birkaç yıkamada.
Ben beyaz, ekru, krem, açık mavi gibi renkleri ayrı diğer canlı renkleri ayrı yıkardım.
Hmmm o sekilde ama makine dolacak kadar çıkmıyor, genelde açık renk bebeğimin giysileri ama bi kaç tanede koyu var soğuk su olduğu için atarım diye düşündüm tesekkür ederm yorumunuz için