• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek kıyafetleri fiyatları

khadija

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2011
9
0
36
Malatya
mrb arkadaşlar,
zara giyimden alışveriş yapan var mı?
ben burada bulamıyorum. online bir site var ama stış yok.
fiyatları konusunda bana yardımcı olur musunuz?

iki yaşındaki kızıma, zaradan pantolon almıştım 50 lira, hırka aldım 50-40 lira, kadife eşofman altı 22 lira,badiler 20-22-24 lira, elbiseler 40 tan başlıyo 80 e kadar swetler 40 lira. hepsini ordan almadım tabi ama fiyatları aklımda kalmış.özellikle pantolonları muhteşem ama ben yine de mathercare i öneririm herkese çünkü kullanımı daha rahat sahiden. zaranın da kalıpları küçük oluyo aklınızda bulunsun. mathercare de de kalıplar büyük özellikle elbiselerde

Benim yigenim zara dan gıyınıyor.suan 3 haftalik. biz almanyada yasiyoruz ve burda 5-6 tane zara dükkani var..ordan aliriz. suan hic online den siparis vermedım.. TL e cevirecek olursak
hirka lar 70 tl
pantolonlar 40 tl den basliyor
ceketler 60 tl
bodyler 30 tl
erkek gömlekleri 40 tl
ayakkabi 50 tl
elbiseler 40 tl den basliyor.

fiyatlar uygun mu dersen.kesinlikle degil..ama zara nin ürünleri cok hos ve cok tatli duruyor bebeklerde.. büyük bay ve bayan larin ürünleri bu kadar hos olmuyor bence. kendime zara dan almam mesela :-)
burda H&M , GAP, Benetton, Esprıt, C&A gibi ürünler dolu ama hic biri ZARA nin modellerını tutmuyor.

ve sene de 2 kez kampanya oluyor...bütün ürünler 80% kadar düsüyor..tabi o zaman cok cok daha uygunu gelır. bu kampanyalar zara online shop da da uyguluyorlar

Back