Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ben domatesleri rendeleyip buz küplerine doldurup dondurdum. Sonra bi poşette topladım her yemeğine atıyordum taze taze.
Bezelye attım, taze fasulye, tadımları geçtiğimiz besinleri attım genel olarak.
Ama çok abartmadım. Herşeyi mevsiminde yesin istedim. Ama domates yemekler için çok pratik ve lezzetli olmuştu tavsiye ederim
Ben domatesleri rendeleyip buz küplerine doldurup dondurdum. Sonra bi poşette topladım her yemeğine atıyordum taze taze.
Ama çok abartmadım. Herşeyi mevsiminde yesin istedim. Ama domates yemekler için çok pratik ve lezzetli olmuştu tavsiye ederim
Benim de bebeğim 11 aylık.
Kendinize ne yapıyorsanız ona onu yapın mesela taze fasulye buzluğa atabilirsiniz. Kışın bal kabağı atabilirsiniz yaz için. Her şey olur.
Yok domateste değişiklik olmadı. Ben bide bütün bütün atıyorum domatesi direk. Çıkarıp yemeklere doğuyorum oda çok lezzetli oluyor.
Yalnız buz kalıbına koyduğunda buzdolabı poşetine koyup öyle at buzluğa. Buzluk tadı girmesin.
Fasulyeyi de yemeklik doğrayıp domatesle rengi dönene kadar 5 10 dk çevirdim kendi suyuyla öyle attım.
Yok domateste değişiklik olmadı. Ben bide bütün bütün atıyorum domatesi direk. Çıkarıp yemeklere doğuyorum oda çok lezzetli oluyor.
Yalnız buz kalıbına koyduğunda buzdolabı poşetine koyup öyle at buzluğa. Buzluk tadı girmesin.
Fasulyeyi de yemeklik doğrayıp domatesle rengi dönene kadar 5 10 dk çevirdim kendi suyuyla öyle attım.
Fasulyeleri rendelenmiş domatesle iyice kavuruyorum. Sıcak şekilde kavanozlara koyuyorum. Soğuduktan sonra buzluğa da koyduğum oluyor. Pişirirken kolay oluyor tadında da farklılık olmuyor.