Bebek kilosu ne kadar olmalı

bahar496

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2024
397
139
18
39
Kızlar kaç kilo ile doğdu bebeğiniz acaba benim ki şu an 36 haftalık 2700 grammış 38 de sezeryan olucak 10 güne kadar kilo alır mı acaba ? küvezde kalır diye korkuyorum

Herhangi farklı bir sağlık sorunu olmazsa almazlar merak etme ayrıca 10 günde de kilo alır sağlıkli beslenmeye çalış. Muz, avokado bol bol tüket sağlıkla gelsin bebiş

Sağlık sorunu olmazsa o kiloyla girmez. Yukardaki arkadaşın dediği gibi gün içinde muz avokado ceviz bol bol tüket kilo alır. Ama kilo aldırmaya çalış çünkü benimki 3 kiloydu ama küçücüktü bakmakta zor oluyor. Zaten sezeryanmis biraz daha kilo alsada sorun olmaz.

Elimden geleni yapıyorum valla öğün sayımı 4e çıkardım resmen 2 3 saatte bir yiyorum

Başka bir sorunu olmazsa bu kiloyla küveze girmez endişelenmeyin lütfen. Benim 33+6 2340 doğan bebeğimi yanıma verdiler. 2 gün benimleydi sonradan sarılık olunca aldılar.

Başka bir sorunu olmazsa bu kiloyla küveze girmez endişelenmeyin lütfen. Benim 33+6 2340 doğan bebeğimi yanıma verdiler. 2 gün benimleydi sonradan sarılık olunca aldılar.
Çok sevindim sağlıkla kucağınıza almanıza umarım bende bi sorun yaşamam
Başka bir sorunu olmazsa bu kiloyla küveze girmez endişelenmeyin lütfen. Benim 33+6 2340 doğan bebeğimi yanıma verdiler. 2 gün benimleydi sonradan sarılık olunca aldıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…