BEBEK KİLO SORUNU VE YÜRÜMEME 1YAŞ

sogukbaklava52

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2024
138
10
18
24
Hanımlar kızım 1yasına yeni girdi dün, bugun kontrolleri vardı kilo vermiş :( 500gr kaybetmişiz yemiyor iştahı yok sürekli yicekleri tükürüo ek gıda görünce daha vermeden bile agzını silio verince tükürüo yemiyo bitek muz yiyo sürekli muzdanda kabız oluyo sıvı kesinlikle asla icmiyompüh püh ediyo agzı akıyo (8dişimiz var geceleri yüksek sesle ağlayarak 5-6kez uyanıo) emerek sakinleşip uyuyo geri. mama biberon dogdugndan beri tutmadı artık bnmde sütüm yetmiyo bir yasında sütten keserim dediydim (36kga kadar düştüm artık ) sütümde bitti biticek kızım kilo verdiğini ögrenince biraz daha idare etmem gerektigini düşünüyorum nasıl iştahı acılır ne yapmam lazım ev yemeklerini asla yemio makarna 1-2 tanesini yiyo gerisini yemiyo yemekleri yerlere bulaşlıo doktora sordum normal bu sürecte iştahsızlık görülür diş ten diyo

ve kızım yürümekten korkuyor tamam koltuklara tutunup sıralama yapıyo sonra yere (oturmak yerine düşüp kafasını vuruyor.
emekleme yüzüstü pozisyon sevmediginden yok onun yerine gecen ay popo üstü sürünerek gitme var.

ayakta destekle duruyodesteksiz durmuyo korkup oturuyo hemen.
iki elinden tutunca yürüyor, kendi basına asla denemesin de bile aglıo napmalıyım

(camiye gir ayak bagı kestir dedi bugun biri)1yasında yürümesi lazım dedi

Back