8_9 a kadar duyulmayabiliyor benim de duyulmadı boş kese .. yok dış gebelik.. yok kitle dendi ... Yok alacaz dendi hiç doktora gtmedim haftalarva ennsonn9+2 de gtmistim bebeği kabak gbi gördüm gayet de sağlıklı digurudm hiç bir problem.olmadi ... Böyle aceleciligimizden istifade ediyo işte bazıları otur evinde 8_9 a kadar bekle derim... Boşu boşuna kürtaj olmaMrb kizlar ben 6+4 haftalik hamileyim bebek kesesi uzunlamasina ve hala kalp atislarini duyamadik 3 ml bebek var gibi dedi dr tekrar 10 gün sonra gelmemi soyledi hic aklimdam cikmiyor bu kotu bir durummu ayrica benim beta cok yuksek bunun nedeni ne olabilir
Canım önce yolk kesesi diye bi şey var bebekten önce onun oluşması bekleniyor ondan sonra Bebek ve kalp atışını görüyorsun ben 8 hafta civari duydum kalp atışınıMrb kizlar ben 6+4 haftalik hamileyim bebek kesesi uzunlamasina ve hala kalp atislarini duyamadik 3 ml bebek var gibi dedi dr tekrar 10 gün sonra gelmemi soyledi hic aklimdam cikmiyor bu kotu bir durummu ayrica benim beta cok yuksek bunun nedeni ne olabilir
Aynen öyle benim 8-9 da gorulduCanım daha erken olabilir 7 8 de görenler oluyor korkma hemen
Cok tesekkur ederim icimi ferahlattiniz 10 gun gecmiyor sankiCanım önce yolk kesesi diye bi şey var bebekten önce onun oluşması bekleniyor ondan sonra Bebek ve kalp atışını görüyorsun ben 8 hafta civari duydum kalp atışınıhiç üzülme stres yapma dicem ama biliyorum imkansız sadece düşünmemeye çalış. Ayrıca beta hcg nin düşük ya da çok yüksek olması önemli değil önemli olan iki günde bir 2 katına (hatta bazı doktorlar 1,5 kat yükselmesi bile yeterli diyor) yükseliyorsa Allah’ın izniyle sağlıklıdır. Allah kucağına almayı nasip etsin, şu Ramazan günü nerde bekleyen isteyen karnında taşıyan varsa kavuşmayı nasip etsin, bizlere de :)
Ins oyle olur cok tedirginimAynen öyle benim 8-9 da goruldu
Ins sesini duyabiliriz beynim neler kuruyor bir bilsenizAynen öyle benim 8-9 da goruldu
Görmek için erken benim 6 iken karından sadece kese vardı vajinalden bebek ve yolk kesesi göründü. Bebeği görmediyse yolk kesesi görmesi lazımdı içeride bi tane daha kese oluyor bebeği oluşturanMrb kizlar ben 6+4 haftalik hamileyim bebek kesesi uzunlamasina ve hala kalp atislarini duyamadik 3 ml bebek var gibi dedi dr tekrar 10 gün sonra gelmemi soyledi hic aklimdam cikmiyor bu kotu bir durummu ayrica benim beta cok yuksek bunun nedeni ne olabilir
Kese var ama yuvarlak degil uzun sosis gibi beni bu durum korkutuyor ve kesenin icinde bebel 3 ml varda diyemem yokta dediGörmek için erken benim 6 iken karından sadece kese vardı vajinalden bebek ve yolk kesesi göründü. Bebeği görmediyse yolk kesesi görmesi lazımdı içeride bi tane daha kese oluyor bebeği oluşturan
Bekle sabretIns sesini duyabiliriz beynim neler kuruyor bir bilseniz
Tam olarak kaç haftalık günlük şuan..Ins oyle olur cok tedirginim
6+5 olduTam olarak kaç haftalık günlük şuan..
Kalp atisi icin cok erken 7+4de duydum ben beta yukselicek buda cok normal bir durum cunku gebesiniz gebeliginiz ilerliyorMrb kizlar ben 6+4 haftalik hamileyim bebek kesesi uzunlamasina ve hala kalp atislarini duyamadik 3 ml bebek var gibi dedi dr tekrar 10 gün sonra gelmemi soyledi hic aklimdam cikmiyor bu kotu bir durummu ayrica benim beta cok yuksek bunun nedeni ne olabilir
Çok normal düşünceleriniz bana neler dediler bebek yok sağlıksız gebelik bilmem ne meğersem rahmim tersmiş karnıdman ultrasonla gözükmüyormuş vajinal ultrasonla duydum 6+6 da. Bir dahaki gittiğinizde vajinal isteyin varsa belli olur içiniz rahat eder allahın izniyle normal şartlarda 8 9 haftaya kadar duyulmaması normalIns sesini duyabiliriz beynim neler kuruyor bir bilseniz
En az iki hafta bekle derim6+5 oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?