• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek kesesi

badem0641

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2019
58
21
18
43
Mrb kizlar ben 6+4 haftalik hamileyim bebek kesesi uzunlamasina ve hala kalp atislarini duyamadik 3 ml bebek var gibi dedi dr tekrar 10 gün sonra gelmemi soyledi hic aklimdam cikmiyor bu kotu bir durummu ayrica benim beta cok yuksek bunun nedeni ne olabilir

Mrb kizlar ben 6+4 haftalik hamileyim bebek kesesi uzunlamasina ve hala kalp atislarini duyamadik 3 ml bebek var gibi dedi dr tekrar 10 gün sonra gelmemi soyledi hic aklimdam cikmiyor bu kotu bir durummu ayrica benim beta cok yuksek bunun nedeni ne olabilir
8_9 a kadar duyulmayabiliyor benim de duyulmadı boş kese .. yok dış gebelik.. yok kitle dendi ... Yok alacaz dendi hiç doktora gtmedim haftalarva ennsonn9+2 de gtmistim bebeği kabak gbi gördüm gayet de sağlıklı digurudm hiç bir problem.olmadi ... Böyle aceleciligimizden istifade ediyo işte bazıları otur evinde 8_9 a kadar bekle derim... Boşu boşuna kürtaj olma

Canım önce yolk kesesi diye bi şey var bebekten önce onun oluşması bekleniyor ondan sonra Bebek ve kalp atışını görüyorsun ben 8 hafta civari duydum kalp atışını 😊 hiç üzülme stres yapma dicem ama biliyorum imkansız sadece düşünmemeye çalış. Ayrıca beta hcg nin düşük ya da çok yüksek olması önemli değil önemli olan iki günde bir 2 katına (hatta bazı doktorlar 1,5 kat yükselmesi bile yeterli diyor) yükseliyorsa Allah’ın izniyle sağlıklıdır. Allah kucağına almayı nasip etsin, şu Ramazan günü nerde bekleyen isteyen karnında taşıyan varsa kavuşmayı nasip etsin, bizlere de :)

Canım daha erken olabilir 7 8 de görenler oluyor korkma hemen

Canım önce yolk kesesi diye bi şey var bebekten önce onun oluşması bekleniyor ondan sonra Bebek ve kalp atışını görüyorsun ben 8 hafta civari duydum kalp atışını 😊 hiç üzülme stres yapma dicem ama biliyorum imkansız sadece düşünmemeye çalış. Ayrıca beta hcg nin düşük ya da çok yüksek olması önemli değil önemli olan iki günde bir 2 katına (hatta bazı doktorlar 1,5 kat yükselmesi bile yeterli diyor) yükseliyorsa Allah’ın izniyle sağlıklıdır. Allah kucağına almayı nasip etsin, şu Ramazan günü nerde bekleyen isteyen karnında taşıyan varsa kavuşmayı nasip etsin, bizlere de :)
Cok tesekkur ederim icimi ferahlattiniz 10 gun gecmiyor sanki

Görmek için erken benim 6 iken karından sadece kese vardı vajinalden bebek ve yolk kesesi göründü. Bebeği görmediyse yolk kesesi görmesi lazımdı içeride bi tane daha kese oluyor bebeği oluşturan

Görmek için erken benim 6 iken karından sadece kese vardı vajinalden bebek ve yolk kesesi göründü. Bebeği görmediyse yolk kesesi görmesi lazımdı içeride bi tane daha kese oluyor bebeği oluşturan
Kese var ama yuvarlak degil uzun sosis gibi beni bu durum korkutuyor ve kesenin icinde bebel 3 ml varda diyemem yokta dedi

K
Kalp atisi icin cok erken 7+4de duydum ben beta yukselicek buda cok normal bir durum cunku gebesiniz gebeliginiz ilerliyor

Ins sesini duyabiliriz beynim neler kuruyor bir bilseniz
Çok normal düşünceleriniz bana neler dediler bebek yok sağlıksız gebelik bilmem ne meğersem rahmim tersmiş karnıdman ultrasonla gözükmüyormuş vajinal ultrasonla duydum 6+6 da. Bir dahaki gittiğinizde vajinal isteyin varsa belli olur içiniz rahat eder allahın izniyle normal şartlarda 8 9 haftaya kadar duyulmaması normal 😊

Öncelikle Rabbim kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah. Bir tanıdıkta hatta iki tanıdıkta kese ince uzundu. Sıkıntı yoktu. Ona takılmayın. Stres yapmayın böyle demesi kolay belki ama biraz başka şeylerle ilgilenin bir nebze rahatlarsınız belki 😌

Back