- 14 Nisan 2022
- 573
- 563
- 33
- Konu Sahibi Sadecebenbb
-
Bi fikrim yok ama konunuz üste cıksın diye yazıyorum, Allah yardımcınız olsun.Arkadaşlar tansiyon sebebiyle erken doğum yaptım, bebeğimin 40ı yeni doldu sarılık tedavisi testler bir yandan hiç bebek bakmayı bilmiyorum derken kansızlıkta eklenince aşırı halsizlikle başa çıkmaya çalışıyorum. Bir yandan 2 kedim var sürekli temizlik durumu beni çok yoruyor iyiki annem var ama 20 güne oda gidecek yaşadığım şehirde 1 tane bile yakınım tanıdığım yok. Günde şu an bile en iyi durumda 3 saat uyku uyuyorumdur diken üstündeyim, her şeyi not ediyorum hayırlayamıyorum, bebeğim kucağımdayken uyuya kaldım kaç kere.. Bende bu süreçte kedilerimi bebeğimin olduğu odaya almamaya başladım çünkü avlamaya çalışıyorlar riske atamıyorum bir yandan bebeğim kucaktan indiği an ağlıyor çok gazlı kaka yapamayan bir bebek çözüm arıyoruz. Ne konuda tavsiye istediğime gelirsek şöyle anlatayım tüm bu durumlar bende vicdan azabına sebep oldu. Kendimi bebeğime bakamayan, kedilerini dışlayan biri gibi hissediyorum çünkü onları bebeğim varken odaya almıyorum ilgilenmiyorum. Eşimde sürekli mesaide borçlar masraflar bütçeyi tamamlamak için gece gündüz çalışıyor annem gidince ne yapacağız bilmiyorum. Ne bebeğime yetebiliyorum ne evime nede sorumluluklarıma... Korkuyorum, nasıl yapacağım. Eşim çok çabalıyor ne desem çabalar yapmaya çalışır ama onunda gecesi gündüzü yok çabalıyor sürekli ne yapacağım nasıl düzene koyacağım, ben yetersiz biri miyim, hata yapmaktan korkuyorum, sizler nasıl geçşrdiniz nasıl idare ettiniz nasıl daha verimli olabilirim tecrübesi olanlar akıl verin ne olur...
Merhaba benimde 50 günlük bebeğim var evimde hayvan yok ama bebeğim seninki gibi hep kucakta süt sağmak için bile vakit bulamıyorum bebeğime yalnız bakıyorum bir yandan en az 2 aydır hep evdeyim ve çok bunaldım ve suan bebeğimin poposunda apse oluştuğu içinde sürekli doktordayız buda çok yoruyor günde 3 saat 4 saat uyuyorum senin gibi bu yüzden emzirirken defalarca uyuyakaldım kahvaltı yapacak vakit bulamıyorum nasıl düzelir bilmiyorum ama yalnız olmadığını bilmem için yazdımArkadaşlar tansiyon sebebiyle erken doğum yaptım, bebeğimin 40ı yeni doldu sarılık tedavisi testler bir yandan hiç bebek bakmayı bilmiyorum derken kansızlıkta eklenince aşırı halsizlikle başa çıkmaya çalışıyorum. Bir yandan 2 kedim var sürekli temizlik durumu beni çok yoruyor iyiki annem var ama 20 güne oda gidecek yaşadığım şehirde 1 tane bile yakınım tanıdığım yok. Günde şu an bile en iyi durumda 3 saat uyku uyuyorumdur diken üstündeyim, her şeyi not ediyorum hayırlayamıyorum, bebeğim kucağımdayken uyuya kaldım kaç kere.. Bende bu süreçte kedilerimi bebeğimin olduğu odaya almamaya başladım çünkü avlamaya çalışıyorlar riske atamıyorum bir yandan bebeğim kucaktan indiği an ağlıyor çok gazlı kaka yapamayan bir bebek çözüm arıyoruz. Ne konuda tavsiye istediğime gelirsek şöyle anlatayım tüm bu durumlar bende vicdan azabına sebep oldu. Kendimi bebeğime bakamayan, kedilerini dışlayan biri gibi hissediyorum çünkü onları bebeğim varken odaya almıyorum ilgilenmiyorum. Eşimde sürekli mesaide borçlar masraflar bütçeyi tamamlamak için gece gündüz çalışıyor annem gidince ne yapacağız bilmiyorum. Ne bebeğime yetebiliyorum ne evime nede sorumluluklarıma... Korkuyorum, nasıl yapacağım. Eşim çok çabalıyor ne desem çabalar yapmaya çalışır ama onunda gecesi gündüzü yok çabalıyor sürekli ne yapacağım nasıl düzene koyacağım, ben yetersiz biri miyim, hata yapmaktan korkuyorum, sizler nasıl geçşrdiniz nasıl idare ettiniz nasıl daha verimli olabilirim tecrübesi olanlar akıl verin ne olur...
Allah yardımcın olsun arkadaşım bebeğine de acil şifalar diliyorum.. Bu günler geçecek öyle böyle ama insan hata yapmaktan korkuyor en çokta bu yorgunluk yüzünden.Merhaba benimde 50 günlük bebeğim var evimde hayvan yok ama bebeğim seninki gibi hep kucakta süt sağmak için bile vakit bulamıyorum bebeğime yalnız bakıyorum bir yandan en az 2 aydır hep evdeyim ve çok bunaldım ve suan bebeğimin poposunda apse oluştuğu içinde sürekli doktordayız buda çok yoruyor günde 3 saat 4 saat uyuyorum senin gibi bu yüzden emzirirken defalarca uyuyakaldım kahvaltı yapacak vakit bulamıyorum nasıl düzelir bilmiyorum ama yalnız olmadığını bilmem için yazdım
Çok teşekkürlerBi fikrim yok ama konunuz üste cıksın diye yazıyorum, Allah yardımcınız olsun.
Arkadaşlar tansiyon sebebiyle erken doğum yaptım, bebeğimin 40ı yeni doldu sarılık tedavisi testler bir yandan hiç bebek bakmayı bilmiyorum derken kansızlıkta eklenince aşırı halsizlikle başa çıkmaya çalışıyorum. Bir yandan 2 kedim var sürekli temizlik durumu beni çok yoruyor iyiki annem var ama 20 güne oda gidecek yaşadığım şehirde 1 tane bile yakınım tanıdığım yok. Günde şu an bile en iyi durumda 3 saat uyku uyuyorumdur diken üstündeyim, her şeyi not ediyorum hayırlayamıyorum, bebeğim kucağımdayken uyuya kaldım kaç kere.. Bende bu süreçte kedilerimi bebeğimin olduğu odaya almamaya başladım çünkü avlamaya çalışıyorlar riske atamıyorum bir yandan bebeğim kucaktan indiği an ağlıyor çok gazlı kaka yapamayan bir bebek çözüm arıyoruz. Ne konuda tavsiye istediğime gelirsek şöyle anlatayım tüm bu durumlar bende vicdan azabına sebep oldu. Kendimi bebeğime bakamayan, kedilerini dışlayan biri gibi hissediyorum çünkü onları bebeğim varken odaya almıyorum ilgilenmiyorum. Eşimde sürekli mesaide borçlar masraflar bütçeyi tamamlamak için gece gündüz çalışıyor annem gidince ne yapacağız bilmiyorum. Ne bebeğime yetebiliyorum ne evime nede sorumluluklarıma... Korkuyorum, nasıl yapacağım. Eşim çok çabalıyor ne desem çabalar yapmaya çalışır ama onunda gecesi gündüzü yok çabalıyor sürekli ne yapacağım nasıl düzene koyacağım, ben yetersiz biri miyim, hata yapmaktan korkuyorum, sizler nasıl geçşrdiniz nasıl idare ettiniz nasıl daha verimli olabilirim tecrübesi olanlar akıl verin ne olur...
Benim evde iki kedi var. Suan bebegim 4.5 aylik.Arkadaşlar tansiyon sebebiyle erken doğum yaptım, bebeğimin 40ı yeni doldu sarılık tedavisi testler bir yandan hiç bebek bakmayı bilmiyorum derken kansızlıkta eklenince aşırı halsizlikle başa çıkmaya çalışıyorum. Bir yandan 2 kedim var sürekli temizlik durumu beni çok yoruyor iyiki annem var ama 20 güne oda gidecek yaşadığım şehirde 1 tane bile yakınım tanıdığım yok. Günde şu an bile en iyi durumda 3 saat uyku uyuyorumdur diken üstündeyim, her şeyi not ediyorum hayırlayamıyorum, bebeğim kucağımdayken uyuya kaldım kaç kere.. Bende bu süreçte kedilerimi bebeğimin olduğu odaya almamaya başladım çünkü avlamaya çalışıyorlar riske atamıyorum bir yandan bebeğim kucaktan indiği an ağlıyor çok gazlı kaka yapamayan bir bebek çözüm arıyoruz. Ne konuda tavsiye istediğime gelirsek şöyle anlatayım tüm bu durumlar bende vicdan azabına sebep oldu. Kendimi bebeğime bakamayan, kedilerini dışlayan biri gibi hissediyorum çünkü onları bebeğim varken odaya almıyorum ilgilenmiyorum. Eşimde sürekli mesaide borçlar masraflar bütçeyi tamamlamak için gece gündüz çalışıyor annem gidince ne yapacağız bilmiyorum. Ne bebeğime yetebiliyorum ne evime nede sorumluluklarıma... Korkuyorum, nasıl yapacağım. Eşim çok çabalıyor ne desem çabalar yapmaya çalışır ama onunda gecesi gündüzü yok çabalıyor sürekli ne yapacağım nasıl düzene koyacağım, ben yetersiz biri miyim, hata yapmaktan korkuyorum, sizler nasıl geçşrdiniz nasıl idare ettiniz nasıl daha verimli olabilirim tecrübesi olanlar akıl verin ne olur...
Lohusa depresyonu geçirmiş olabilirsin benm bebeğim 3 aylık ilk ay Hep yetememekle sucladim kendimi.Ona zarar vermekten korktm.Arkadaşlar tansiyon sebebiyle erken doğum yaptım, bebeğimin 40ı yeni doldu sarılık tedavisi testler bir yandan hiç bebek bakmayı bilmiyorum derken kansızlıkta eklenince aşırı halsizlikle başa çıkmaya çalışıyorum. Bir yandan 2 kedim var sürekli temizlik durumu beni çok yoruyor iyiki annem var ama 20 güne oda gidecek yaşadığım şehirde 1 tane bile yakınım tanıdığım yok. Günde şu an bile en iyi durumda 3 saat uyku uyuyorumdur diken üstündeyim, her şeyi not ediyorum hayırlayamıyorum, bebeğim kucağımdayken uyuya kaldım kaç kere.. Bende bu süreçte kedilerimi bebeğimin olduğu odaya almamaya başladım çünkü avlamaya çalışıyorlar riske atamıyorum bir yandan bebeğim kucaktan indiği an ağlıyor çok gazlı kaka yapamayan bir bebek çözüm arıyoruz. Ne konuda tavsiye istediğime gelirsek şöyle anlatayım tüm bu durumlar bende vicdan azabına sebep oldu. Kendimi bebeğime bakamayan, kedilerini dışlayan biri gibi hissediyorum çünkü onları bebeğim varken odaya almıyorum ilgilenmiyorum. Eşimde sürekli mesaide borçlar masraflar bütçeyi tamamlamak için gece gündüz çalışıyor annem gidince ne yapacağız bilmiyorum. Ne bebeğime yetebiliyorum ne evime nede sorumluluklarıma... Korkuyorum, nasıl yapacağım. Eşim çok çabalıyor ne desem çabalar yapmaya çalışır ama onunda gecesi gündüzü yok çabalıyor sürekli ne yapacağım nasıl düzene koyacağım, ben yetersiz biri miyim, hata yapmaktan korkuyorum, sizler nasıl geçşrdiniz nasıl idare ettiniz nasıl daha verimli olabilirim tecrübesi olanlar akıl verin ne olur...
Demir ilaci ve vitamin ilaci kullaniyor musunuz? Imom latte iyi geliyor dogumdan sonra. Doktorunuzun recete ettigi demir ilacini da mutlaka kullanin. Vitaminleriniz gereken seviyede oldugu zaman kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.Arkadaşlar tansiyon sebebiyle erken doğum yaptım, bebeğimin 40ı yeni doldu sarılık tedavisi testler bir yandan hiç bebek bakmayı bilmiyorum derken kansızlıkta eklenince aşırı halsizlikle başa çıkmaya çalışıyorum. Bir yandan 2 kedim var sürekli temizlik durumu beni çok yoruyor iyiki annem var ama 20 güne oda gidecek yaşadığım şehirde 1 tane bile yakınım tanıdığım yok. Günde şu an bile en iyi durumda 3 saat uyku uyuyorumdur diken üstündeyim, her şeyi not ediyorum hayırlayamıyorum, bebeğim kucağımdayken uyuya kaldım kaç kere.. Bende bu süreçte kedilerimi bebeğimin olduğu odaya almamaya başladım çünkü avlamaya çalışıyorlar riske atamıyorum bir yandan bebeğim kucaktan indiği an ağlıyor çok gazlı kaka yapamayan bir bebek çözüm arıyoruz. Ne konuda tavsiye istediğime gelirsek şöyle anlatayım tüm bu durumlar bende vicdan azabına sebep oldu. Kendimi bebeğime bakamayan, kedilerini dışlayan biri gibi hissediyorum çünkü onları bebeğim varken odaya almıyorum ilgilenmiyorum. Eşimde sürekli mesaide borçlar masraflar bütçeyi tamamlamak için gece gündüz çalışıyor annem gidince ne yapacağız bilmiyorum. Ne bebeğime yetebiliyorum ne evime nede sorumluluklarıma... Korkuyorum, nasıl yapacağım. Eşim çok çabalıyor ne desem çabalar yapmaya çalışır ama onunda gecesi gündüzü yok çabalıyor sürekli ne yapacağım nasıl düzene koyacağım, ben yetersiz biri miyim, hata yapmaktan korkuyorum, sizler nasıl geçşrdiniz nasıl idare ettiniz nasıl daha verimli olabilirim tecrübesi olanlar akıl verin ne olur...
Amin inşallahAllah yardımcın olsun arkadaşım bebeğine de acil şifalar diliyorum.. Bu günler geçecek öyle böyle ama insan hata yapmaktan korkuyor en çokta bu yorgunluk yüzünden.
Kedi tuyu herhangi birsey yapmiyor bebege. Kendi takibimi de bebegiminkini de iyi hocalara yaptirdim. Hamile iken de kumdan uzak durmak gerekli bir onlem olarak. Onun disinda bebegin, anne karnindayken dahi, annesi hayvanlarla icli disli oldugunda, bagisikligi gucleniyormus. En iyisi koy - ciftlik hayati. Sehirde ancak kedi oldu bizim.Demir ilaci ve vitamin ilaci kullaniyor musunuz? Imom latte iyi geliyor dogumdan sonra. Doktorunuzun recete ettigi demir ilacini da mutlaka kullanin. Vitaminleriniz gereken seviyede oldugu zaman kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.
Bebeginiz uyudugu her an uyuyun. Isler falan beklesin.
Kedim olmadigi icin kedi konusunda yardimci olamiyorum. Yenidogan bebege kedi tuyleri alerji yapar mi ki? Ya da bebislerin solunum sistemleri daha gelismis olmuyor. Kedi kokusu ve kedi tuyu nasil etki eder, bilen arkadaslar yazabilir.
Oncelikle sunu bilin her anne bebegine yetecek donanimdadir. Beslenmenize dikkat edin. Bebeginiz surekli kucaginizda olsun ve yiyin bir yandan. Ev isleri de oldugu kadar olsun hic dert etmeyin.
Rezene cayi yada kimyon tohumunu suda bekletip için çok faydalı oluyorçok gazlı kaka yapamayan bir bebek çözüm arıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?