• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek kayıpları

ngarip

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2012
18
0
36
İstanbul
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.ben 2 hamilelik yaşadım ilki ikizdi biri karnımda 5 bucuk aylıkken öldü diğeri 29. haftada sezaryanla erken doğdu ama 15 dk yaşadı.bu doğumumdan 6 ay sonra hamile kaldım bebeğim 35. haftada karnımda öldü.yani 3 bebek kayıbım var hiç bebeğim yok.benim sorularım zeynep kamilde araştırma yapılması gerektiği vs söyleniyo hem zeynep kamilde hemde özel muayanesi olan ii bi doktor bilen var mı.
bide 2 sezaryan oldu başına gelen yada yakınlarında kaç yıl ara verilmesi konusunda bilgi sahibi olan var mı

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.ben 2 hamilelik yaşadım ilki ikizdi biri karnımda 5 bucuk aylıkken öldü diğeri 29. haftada sezaryanla erken doğdu ama 15 dk yaşadı.bu doğumumdan 6 ay sonra hamile kaldım bebeğim 35. haftada karnımda öldü.yani 3 bebek kayıbım var hiç bebeğim yok.benim sorularım zeynep kamilde araştırma yapılması gerektiği vs söyleniyo hem zeynep kamilde hemde özel muayanesi olan ii bi doktor bilen var mı.
bide 2 sezaryan oldu başına gelen yada yakınlarında kaç yıl ara verilmesi konusunda bilgi sahibi olan var mı

merhabalar oncelıkle cok uzuldum sızın adınıza gecmıs olsun allahım bundan sonra daha buyuk acılarda yasatmasın inşallah . ıstanbulda oturuosanız sıze gıttıgım yerı onerebılırım özel muayene gıttıgım yer ama cok ıyı bır doktor

tşk ederim evet istanbuldayım ama özel muhaynaneyede gittim özel hastanelerede gittim artık özellere hiç güvenim kalmadı açıkçası.bebeğime otopside yaptırdım hiç birşey çıkmadı ölüm sebebi bile çıkmadı.maddi olarakta 2 hamileliğimdede kayıplar yaşadık.araştırma hastanesinde de görev yapan bi doktor olmalı diye düşünüyorum.dogum yapalı 2 bucuk ay oldu daha 1 yıl ara vermem gerektiğini öğrendim ama doktor tavsiyenizi tabiki almak isterim fikir olması açısından.tekrar teşekkürler

tşk ederim evet istanbuldayım ama özel muhaynaneyede gittim özel hastanelerede gittim artık özellere hiç güvenim kalmadı açıkçası.bebeğime otopside yaptırdım hiç birşey çıkmadı ölüm sebebi bile çıkmadı.maddi olarakta 2 hamileliğimdede kayıplar yaşadık.araştırma hastanesinde de görev yapan bi doktor olmalı diye düşünüyorum.dogum yapalı 2 bucuk ay oldu daha 1 yıl ara vermem gerektiğini öğrendim ama doktor tavsiyenizi tabiki almak isterim fikir olması açısından.tekrar teşekkürler[/QU

cok acı anlıyorum sızı . benım gıttıgım yer bakırkoyde eger yakınsanız ozelden adres verebılırım ben 3 aydır gıdıyorum benımde prolaktın hormonum yuksek ve polıkıstlık ower var maalesef 1 senedır cocugum olmuyor tabıykı başta herseyın hayırlısı dıyorum . doktoruma 3 aydır gıdıyorum fakat ablamın 2 cocugunun doktoru ve etrafımdakı tum akrabalarımın doktoru cok ıyı ıstersenız adres telefon verebılrıım ozelden ..

Bakırköy çok uzak bana çünkü benim durumum her zaman acil oluyo ve yakın bi yer olması gerekiyo.ama yinede özelden isim ve adres atarsanız sevinirim ilginiz için tşk.
arkadaqşlar anadolu yakasından özelliklede zeynep kamil hastanesindede görev yapan bi doktor tanıyan yok mu

bende bebegımı kaybettım ve sızı cok ıyı anlıyorum su an ıyı bir doktor arayısı ıcındeyım sızın ıcın sorun olmazsa doktorun adını bana da yazabılırmısnız bakırkoydeyım bende

Son düzenleme:
merhabalar oncelıkle cok uzuldum sızın adınıza gecmıs olsun allahım bundan sonra daha buyuk acılarda yasatmasın inşallah . ıstanbulda oturuosanız sıze gıttıgım yerı onerebılırım özel muayene gıttıgım yer ama cok ıyı bır doktor

bende bebegımı kaybettım ve sızı cok ıyı anlıyorum su an ıyı bir doktor arayısı ıcındeyım sızın ıcın sorun olmazsa doktorun adını bana da yazabılırmısnız bakırkoydeyım bende

Back