• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bebek kaybından sonra gebelik ne zaman olmalı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sinemiso

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2019
112
78
28
34
Kızlar selamlar, 1 ay önce oğlumu kaybettim 22 haftalıktı rahim ağzı yetmezliğiydi sebep. kırkım çıkmadı henüz ama ikinci bebeği ne zaman düşünmeliyiz doktorlar 6 ay dediler çok uzun geliyor bu kadar evlata alışmışken. İkinci sorum da benim gibi olup yani emzirmeyip doğum yapanlara doğumdan sonra ne zaman adet gördünüz? Benim kanamam 15 gün sürdü hem doğum hem adet kanaması mı olabilir mi? 10.günde doktor kontrolüm vardı yumurta foliküllerin oluşmuş demişti sanırım 1 ay sonra oluyor bu da kafam çok karışık 😏

Doktorları dinlemenizi öneririm. Bana molden dolayı bir sene beklememi söylediler. Bir sene sonunda gebe kaldım. Rahmin dinlenmesi gerek dediler. Cok şükür süre sonunda Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etti.

Kızlar selamlar, 1 ay önce oğlumu kaybettim 22 haftalıktı rahim ağzı yetmezliğiydi sebep. kırkım çıkmadı henüz ama ikinci bebeği ne zaman düşünmeliyiz doktorlar 6 ay dediler çok uzun geliyor bu kadar evlata alışmışken. İkinci sorum da benim gibi olup yani emzirmeyip doğum yapanlara doğumdan sonra ne zaman adet gördünüz? Benim kanamam 15 gün sürdü hem doğum hem adet kanaması mı olabilir mi? 10.günde doktor kontrolüm vardı yumurta foliküllerin oluşmuş demişti sanırım 1 ay sonra oluyor bu da kafam çok karışık 😏
Basiniz sagolsun oncelikle. İnsallah saglikli evlatlariniz olur. Bencede doktorlari dinleyin. 7-8 haftalik bir dusuk olsa evet bir cok doktor ilk adetle tekrar deneyin diyor fakat sizin baya ileri haftaymis vucudunuza toparlanmasi icin zaman taniyin.

Allah razı olsun teşekkür ederim cevabın için zaten 1 ay geçti, biraz daha bekleyip psikolojik olarak da hazırlanmak daha sağlıklı olur sanırım haklısın

Back