• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek kaybetmek ne buyuk bır acı

Cinarefeninannesi

çınar efe_alya naz
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2007
5.239
36
156
38
Ankara
kızlar yenı duydum nutkum tutuldu kendımı kaybetmışım tlf da bıle konuşamadım

Babamın dayısının kızı vardı çok severız bırbırımızı ve 5 yıldan fazladır evlı çocugu olmuyordu yazın tup bebek yaptırdılar ve ıkızlerıne hamıle kaldı sureklı yatıp kendını yormuyordu 1 ay önce 3 aylık hamıleyken kanaması gelıyordu ve bugun ögrendımkı 4.ay bıtımınde bebeklerınden bırı duşmuş dıgerınıde kurtajla almışlar ne cok severdı beklerdı bebeklerını alcagı gunu kıyamam ya nasıl yıkılmış kımseyle konuşmuyormuş.arasam ne denırkı arıyamıyorum bıle
Canım ablacım uzulme elbet bıdaha olucak senıde çok sevıyoruz

ne denirki, çok büyük acı, allah inaşşallah bi an önce güzel yzülü bir meleği kucağına verir, allah tüm isteyenlere versin, kucaklarını boş brakmasın

Çok ama çok üzüldüm...
yani böyle bir olay karşısında,teselli cümlesi bulmak çok zor...
herşeyde bir hayır vardır demek en doğrusu herhalde...
Rabbim inşallah anne olmak isteyen herkesin yüzünü güldürür...
sevgiler..

tahmin edebiliyorum arkadaşının acısını
bende 6 aylık bebegimi kaybettim.
2 ay geçti yeni yeni kendime gelebiliyorum.

Allahım tez zamanda acısını unuttursun
yeni bebeişler versin.

Öyle zor bir durumki kelimeler kifayetsiz kalıyor.
Allahım o içi yanan anneciğe sabırlar versin...
En kısa zamanda sağlıklı bir bebişi kollarının arasına alır inşallah....

ayy tüüühhh.çok üzücü ne hayallerle dört ayını gecirdi.ama canı sağolsun .allahım inşallah kendiliğinden verir kucağını doldurur.hakkında hayırlısını versin kurban olduğum.hüznü,üzüntüsü sevince dönüşsün en kısa zamanda canım.çok üzüldüm gercekten.

gercekten çok buyuk bır acı olmalı kendıme örnek verıyorum 2 aylık hamıleyken duşuk tehlıkem olmuştu nasıl yıpranmıştım hasta olmuştum dayanamam dıyordum ve kucagıma aldım kımbılır kaybetme duygusu nasıl bışıdır yasamayan anlayamaz

Bende yaşadım bilmezmiyim?
Allahım sabırlar versin..
Dilerim en kısa zamanda en sağlıklısını nasip etsin.
Şu bir gerçek vucut hakikaten sağlıksız bebeği atıyor.Allaha burada güvenmek gerekiyor ve isyan etmemek.
Hepimiz yapıyoruz bu durumu,ağlıyoruz anıra anıra..

Back