- 23 Ocak 2016
- 30
- 15
- 3
- 33
- Konu Sahibi Cihangirim benim
Kesinlikle harmony test harika birsey guvenilir yerlerde yaptirmak lazm kesinlikle dolar bazinda oldugundan fiyatlari hergun degisebiliyor. 1 hafta evel 2 bin lira dediler dolar 3 un uzerindeydi 1 hafta sonra 2 kusurlere dusunce harmony 1.550 ye dustu, 5 doktora gittim beside illada amniyo yada bu testi yaptircaksn dediler 10 gundur icim disima cikti memlektten annem geldi en son dun dra gittik artik amniyo yaptircam sanirim deidm buda ayni seyleri soylerse odaya girdim yattim ve 1 saat onceamniyosentez yapilan bayan geldi bana ne olur 5.dk musade edermisinbebeklerim iyimi diye bakalim dedibende tekrar masadan kalktim ve bayan uzandi amniyo yapilan bandi actilar ve ultrasonda dr bakti ve amniyo yapilan bebegin öldügunu diger saglam olaninda basinda vucudunda su toplayarak kalp atislarinin yavasladigini soyledi tabi o arada ben hungur hungur aglamaya baslayinca dr beni disari cikardi resmen sok yasadim annemin yanina oturdum 5 dk sonra diget bebekte olmustuu kadinin esi okadar agladiki birde tup bebekmiskim bilir nekadar beklemislerdi minnklar olsun diye adam keske down olsaydidaolmeseydi diye agladi cok pisman oldu ve annemle kalktigimiz gibi harmonyyaptirmaya gittik gercekten hastaneden arkama bakmadan kactm resmenkorkunc bir olaydi