• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek katili amniyosentez!!!

Cihangirim benim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2016
30
15
3
33
Kesinlikle harmony test harika birsey guvenilir yerlerde yaptirmak lazm kesinlikle dolar bazinda oldugundan fiyatlari hergun degisebiliyor. 1 hafta evel 2 bin lira dediler dolar 3 un uzerindeydi 1 hafta sonra 2 kusurlere dusunce harmony 1.550 ye dustu, 5 doktora gittim beside illada amniyo yada bu testi yaptircaksn dediler 10 gundur icim disima cikti memlektten annem geldi en son dun dra gittik artik amniyo yaptircam sanirim deidm buda ayni seyleri soylerse odaya girdim yattim ve 1 saat onceamniyosentez yapilan bayan geldi bana ne olur 5.dk musade edermisinbebeklerim iyimi diye bakalim dedibende tekrar masadan kalktim ve bayan uzandi amniyo yapilan bandi actilar ve ultrasonda dr bakti ve amniyo yapilan bebegin öldügunu diger saglam olaninda basinda vucudunda su toplayarak kalp atislarinin yavasladigini soyledi tabi o arada ben hungur hungur aglamaya baslayinca dr beni disari cikardi resmen sok yasadim annemin yanina oturdum 5 dk sonra diget bebekte olmustuu kadinin esi okadar agladiki birde tup bebekmiskim bilir nekadar beklemislerdi minnklar olsun diye adam keske down olsaydidaolmeseydi diye agladi cok pisman oldu ve annemle kalktigimiz gibi harmonyyaptirmaya gittik gercekten hastaneden arkama bakmadan kactm resmenkorkunc bir olaydi

Allah sabır versin ailesine. Çok zor gerçekten. Zaten korkuyorum neredeyse vazgeçicem. Peki siz ne yaptınız bahsettiğiniz diğer testi yaptırdınız mı. Sonuçlarınız nasıl çıktı umarım iyidir. Ne kadar ödediniz.

Bizim nift testi yapıldı 2 bine yakın para verdik.On gün içim içimi yedi şükür down sendromlu cıkmadı.Fakat baska bir durum cıktı onun için emin olmak istedi doktor amniyosentez yapacaktı ben cok ağladım yaptırmadım. Düşük riski zaten anında olmayabilir sekiz hafta etkisi devam ediyor. Bebekte rahatsız oluyor.

Bizim nift testi yapıldı 2 bine yakın para verdik.On gün içim içimi yedi şükür down sendromlu cıkmadı.Fakat baska bir durum cıktı onun için emin olmak istedi doktor amniyosentez yapacaktı ben cok ağladım yaptırmadım. Düşük riski zaten anında olmayabilir sekiz hafta etkisi devam ediyor. Bebekte rahatsız oluyor.
Çok geçmiş olsun. Amniyosentez için geç kalmadınız mı. 15-17 haftalarda yapılıyor diye biliyorum.

25. Haftaya kadar yapılabiliyor tesekkurler
Ben yaptırmamaya karar verdim. Allah ne verirse başımın tacıdır diye düşünüyorum. 20. haftada detaylı usg de perinatolog da illa yaptır derse o zaman bilemem ama bebeğim benden vazgeçmezse ben ondan asla vazgeçmem. Allah sağlıklı ömürlü hayırlı evlat nasip etsin herkese.

Back