-
- Konu Sahibi girlscouts
Besigin haricinde hem mavi hem turuncu uyku setlerim var.
Ben beğendim besigin boyutu ve fiyati nedir acaba
Besigin altindaki cekmecelerde sıkıntı yok dimi kargoya gerek olmaz arabamiz var elden aliriz.post: 41010727 .!.:Verdiğim fiyat gayet uygun. Sepet beşiklere istiyorlar 250. Üstelik küçüktür o beşikler. Bendeki gayet rahat ve geniş içine sen bile rahatlıkla girebilirsin sağlam ve dayanıklılık açısından diyorum. 1 ay kullandım herhangi bir deformesi yok.
İhtiyacım kalmadı artık oğlum büyüdü odasında boş yere yer kaplıyor bir an önce çıkarmak istiyorum evden. Eşin de görsün resimleri sonrasında kararın kesinse, ben de beşiği sökmeye başlayayım hazır edeyim canım.
Canim boyle diyorsun da ben bu besigi 1 ay kullandim bebekken 40i cikana kadar...akabinde park yatak aldim surekli onu kullandik.bebek odasi aldigim icin yatak icindeydi mecburen takimi bozmak istemedim bu yuzden aldim..icinin yatagi var ona fiyat istemiyorum zaten..uyku setini almak zorunda degil..uyku setini ayri olarak almak isteyen de olabiliyor.. Benim amacim odanin ferahlamasi yani sadece besik ciksa odadan rahatlayacak cunku su an araba yatak var odamizin orta yerinde besik su an yok yere duruyor..kaldi ki benim besigim 70*140 seninkinden buyuk ayrica sepet besiklere 300 istiyorlar ben koskoca besige 200 demisim gayet normal..zorla satmiyorum ihtiyac sahibi birini ariyorum..Arkadaşlar sıfır beşikmi satıyorsunuz ya biraz insalı olun oz80 arkadaş eğer yatağın içinde o uyku Setleri de varsa normal ama diğer türlü verdiğiniz fiyatlar çok yüksek
Arkadaşım bende Halkalı da oturuyorum aynı beşiği 2 çekmecelisi bende var beyaz renk içinde yatağıyla birlikte 100 tl Ye veriyorum sapasağlam hiçbir çizdiği dahi yok
Cani
Canim boyle diyorsun da ben bu besigi 1 ay kullandim bebekken 40i cikana kadar...akabinde park yatak aldim surekli onu kullandik.bebek odasi aldigim icin yatak icindeydi mecburen takimi bozmak istemedim bu yuzden aldim..icinin yatagi var ona fiyat istemiyorum zaten..uyku setini almak zorunda degil..uyku setini ayri olarak almak isteyen de olabiliyor.. Benim amacim odanin ferahlamasi yani sadece besik ciksa odadan rahatlayacak cunku su an araba yatak var odamizin orta yerinde besik su an yok yere duruyor..kaldi ki benim besigim 70*140 seninkinden buyuk ayrica sepet besiklere 300 istiyorlar ben koskoca besige 200 demisim gayet normal..zorla satmiyorum ihtiyac sahibi birini ariyorum..
Gercekten cok arkadasta 250yi gordum sepet besik icin ustelik en ufaklarindan.. herkesin kismeti.. hayirli alisverisler..Kaliteli üründe 1 ayda kullansanız 1 yılda aynıdır farkı yok sizin evden çıkarıp ortamı genişletmeye ihtiyacınız var arkadaşında makul bir fiyatla ihtiyacını karşılamaya ihtiyacı var zaten ben sadece size değil o arkadaşlarada aynısını söyledim herkes istediği fiyatı verebilir tabiki ama biraz karşı tarafıda düşünerek hareket etmek gerekir heleki sepet besiklerin sıfırı 300 ikinci el bu kadar olmaz bu benim görüşüm size saygı duyarım.
Gercekten cok arkadasta 250yi gordum sepet besik icin ustelik en ufaklarindan.. herkesin kismeti.. hayirli alisverisler..
Resimler için cok tesekkurler arakdasim esimede gostericem