- 28 Eylül 2011
- 108
- 24
-
- Konu Sahibi prettypretty
canım nişan ile ilgili bi fikrim yok ama benim de 39+6'da doktora vajinal muayene için gidene kadar sancım gelmedi.. hatta muayeneye gittiğimde nst'de sancı bile görünmedi.. muayene için doktor elini attığında suyum patladı ve doğumum başladı..Bilen ya da yorum yapabilecek yok mu
Bildigim kadariyla dogum kanalina inmeden nişan gelmiyor indi ki dogum kanalina nişan geldi canim. Darisi bana insallah ya bende bekliyorum geldi gelecek diye ama hala tik yok 39+4 teyim. Kiz erken gelir derler ama benim kizin gelmeye niyeti yok
benim nisanim gelmisti once sancim hic yoktu doktora gittim nst de kasilma fazla cikmisti ama sancim yoktu doktor alttan muayene etti kanamam fazlaydi bastilar bana sunni sanciyi ve cok kolay dogum yaptim ins kolay saglikli bi dogum yaparsin
İnsallah cok tesekkur ederim
sancı gelsin diye beklicez dedi doktor telefonda
Gelmene gerek yok dedi
Hayırlısı bakalım
Ewet canim sen hissetmeyebilirsin ama nst de cikar sanciBende de kasılmalar gün içerisinde çok. Ama sancı vs yok.Daha vaktim erken ama merak ettiğim şey,sancı hissedilmeyip nst.de görünme imkanı var mı?
canim naptin dogurdun mu yoksa :)
Maşallah canım Saglıkla mutlulukla büyüt evladını Darısı bizlerin başına artıkEvet kızlar dogum yaptım sonunda
40+4 normal dogum
Cok hızlı bi dogum oldu
Normal yaptıgım icin de cok mutluyum
Hastanede falan kahraman ilan ediliyosunuz söliyim
Cunku hep ameliyatlı anneler odalarda. Bize hemsire bile zor ugradı, turp gibisin dediler, şaka bi yana ben de baxı sıkıntılardan ötürü ameliyat olabilirdim son anda bu sekilde gerceklesti, ben bile sasırdım kendime
Darısı basınıza
İnşallah bende normal dogum yaparım da şu sezeryana bulaşmam kesip bicicekler ondan istemiorum..
Rabbim Gönlüme Göre verir inşallah ne mutlu size ki normal sogum yapıp kavuşmussunuz meleğinize :)
Tesekkur ederim amin insallah istedigimiz gibi olur
Son dakikaya kadar hicbisey belli olmuyo
Ben sezryn konusunda cok gidip geldim.bi ara, süremi doldurdugum icin sezry istemeyi dusundum sonra dogum sonrası o melegi yanıma verdiklerinde odada,iyiki dedim, iyi ki onunla istediğim gibi ilgilenebilcem dedim kendi kendime
Kalktım dus aldım internet telefon gelen giden.okadar guzel gecti ki
en azından ayaklanman kolay oldu normal doğumda iyiki beklemişsiniz herşeyde var bir hayır..
Benim kızım da şuan iri bebek diorlar ama bakalım normalde sata göre 32+3
Ama ultrasonda 35+3 uz hakkımızda hayırlısı :)