Benim son adete göre 9 haftalık olması gerekirken ultrasonda 6+5 görünüyor hala kalp atışını duyamadik.Haftaya tekrar gel bakalım dedi.Kurtaj yapamam geç döllenme diye düşünüyorum dedi doktor.Bence bekle sendeMerhaba canlar . 6 haftalık hamileyim. 4 ve 5. Haftada gitmiştik bebeğimde canlılık vardı herşey sağlıklı idi . Fakat bu hafta ilk defa kalp atışına geldik kalp atışı duyulmadı . Bununla birlikte gelişme durmuş canlılık belirtisi göremiyorum dedi doktor . Bebek mi kese mi haftasına uygun gelişmemiş gibi birşey dedi. Bebeğim geç döllenme doktor demişti . Şimdi artık öldü mü yani ? Yoksa benim gibi durumu yaşayıp kalp atışını duyan var mı ? Konum acil cevaplarsanız çok sevinirim
Merak ettim ne durumdasınızBenim son adete göre 9 haftalık olması gerekirken ultrasonda 6+5 görünüyor hala kalp atışını duyamadik.Haftaya tekrar gel bakalım dedi.Kurtaj yapamam geç döllenme diye düşünüyorum dedi doktor.Bence bekle sende
Merhaba canlar . 6 haftalık hamileyim. 4 ve 5. Haftada gitmiştik bebeğimde canlılık vardı herşey sağlıklı idi . Fakat bu hafta ilk defa kalp atışına geldik kalp atışı duyulmadı . Bununla birlikte gelişme durmuş canlılık belirtisi göremiyorum dedi doktor . Bebek mi kese mi haftasına uygun gelişmemiş gibi birşey dedi. Bebeğim geç döllenme doktor demişti . Şimdi artık öldü mü yani ? Yoksa benim gibi durumu yaşayıp kalp atışını duyan var mı ? Konum acil cevaplarsanız çok sevinirim
İlaçla düşük yaptım.Merak ettim ne durumdasınız
Bende bugün kalp atışı duymaya gittim arkadasım ama kese de bebek görünmedi çok endişeliyim. Geç döllenme olabilir dedi ama en azından bebeği görebilseydim rahatlayacaktım. 7+1 im şu an umarım geç döllenmedir ikimizinkideBenim son adete göre 9 haftalık olması gerekirken ultrasonda 6+5 görünüyor hala kalp atışını duyamadik.Haftaya tekrar gel bakalım dedi.Kurtaj yapamam geç döllenme diye düşünüyorum dedi doktor.Bence bekle sende