- 7 Mart 2021
- 800
- 585
- 53
- Konu Sahibi Dunyamutlu
-
Görüntüde yazmazmı?Ters olan bişe olsa doktor bilgi verirdi
7 haftalık bebek yani kimse bilemez ki
Son haftalar olsa
120 ile 160 arası diyebilirz
Ama 7 haftalık kimse bilmez
Canım benim 7 haftalık ultrason kağıdıma baktım şimdi, alt tarafta fhr 163 bpm yazıyor. Sende de vardır belki. Kalp atışının olduğu görüntüye bak ama.Merhabalar, ben 7 haftalık hamileyim, bugün bebeğin kalp atışlarını duyduk yalnız doktora sormayı unutmusum. Kalp atış hızını Acaba kağıtta yazarmı? Yani kalp atış şekli var ve yanlarında 5-10 felan yazıyor, Anlamadım yardımcı olurmusunuz?
Canım yazsa bile bakan yoktur yaniGörüntüde yazmazmı?
Bakim biCanım benim 7 haftalık ultrason kağıdıma baktım şimdi, alt tarafta fhr 163 bpm yazıyor. Sende de vardır belki. Kalp atışının olduğu görüntüye bak ama.
Arkds kaç attığını öğrem demişti bende söylemeyince bi problem var sandımCanım yazsa bile bakan yoktur yani
Doktor bakar ona aksi bişe varsa söyler
Yoksa üzerinde durmaz
Kimsede sormaz yani 7 haftalık bebeğin kalbinin kaç attığını
Atıyor mu atıyor tamam der çoğu kadın
Arkds kaç attığını öğrem demişti bende söylemeyince bi problem var sandım
Yazmıyo canım malesefCanım benim 7 haftalık ultrason kağıdıma baktım şimdi, alt tarafta fhr 163 bpm yazıyor. Sende de vardır belki. Kalp atışının olduğu görüntüye bak ama.
Tamam sinirlenmeye gerek varmı simdiArkadaşın doktor mu?
Böyle detayları bilmemize gerek yok canım. Problem olursa doktor bizimle paylaşır.
Yazmıyo canım malesef
Haklısın, Teşekkür ederimCanını sıkma, yukarıda arkadaşın da söylediği gibi ters bir durum olsa söylerdi zaten
Tamam sinirlenmeye gerek varmı simdi
Aynen orası öyleSinirli değilim
ama detaylara takılma sal gitsin ne kadar az bilgi o kadar iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?