• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek kakası normal mi?(fotoğrafli)

hande67

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2023
1
0
1
23
Merhaba kızlar öncelikle fotoğraf için özür dilerim. İlk çocuğum tecrübesizim. Bebeğim 2 aylik ve kakasi genellikle böyle oluyor. İçinde yuvarlak yada uzun beyaz şeyler oluyor.bu normal mi? Doktora göstermek gerekiyormu?

Merhaba kızlar öncelikle fotoğraf için özür dilerim. İlk çocuğum tecrübesizim. Bebeğim 2 aylik ve kakasi genellikle böyle oluyor. İçinde yuvarlak yada uzun beyaz şeyler oluyor.bu normal mi? Doktora göstermek gerekiyormu?
Ayyy görünce bi hoş oldum 4 yıl arayla hamile kalınca böyle oluyo heralde kokusu geldi burnuma normal ayol bişi yok kakişinde 😂😂😂😂🖤🖤

Merhaba 2 3 gündür bebegin 2 aylık ve kakasi yeşilimsi ve sümüklü

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba 2 3 gündür bebegin 2 aylık ve kakasi yeşilimsi ve sümüklü Eki Görüntüle 3353171
Çok pardon ama çocuğunuzun mahrem bir yeri gözüküyor. Bebek de olsa sonuçta o da bir birey. Lütfen kaldırabilir misiniz? Bir sürü sapık dolu internet ortamında maalesef.

Iki resimdeki de normal kaka.

Gayet normal sarı renk ve kıvamıda sıkıntı etmeyin

Merhaba 2 3 gündür bebegin 2 aylık ve kakasi yeşilimsi ve sümüklü Eki Görüntüle 3353171
siz sut urunleri yediginizde bebeginizde karin agrisi oluyor mu? benim bebegimin de boyle mukusluydu hep ana bundan daha fazlaydi tabi. bi ara alerhiden suphelenmistik ama kesin alerji tanisi almamisti. bir de istersenin cocugun poposunun oldugu fotoyu kaldirin.

siz sut urunleri yediginizde bebeginizde karin agrisi oluyor mu? benim bebegimin de boyle mukusluydu hep ana bundan daha fazlaydi tabi. bi ara alerhiden suphelenmistik ama kesin alerji tanisi almamisti. bir de istersenin cocugun poposunun oldugu fotoyu kaldirin.
Evet haklısınız ben bi an baya korktum ve paylaştım ama şimdi silemiyorum

Back