Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy görünce bi hoş oldum 4 yıl arayla hamile kalınca böyle oluyo heralde kokusu geldi burnuma normal ayol bişi yok kakişindeMerhaba kızlar öncelikle fotoğraf için özür dilerim. İlk çocuğum tecrübesizim. Bebeğim 2 aylik ve kakasi genellikle böyle oluyor. İçinde yuvarlak yada uzun beyaz şeyler oluyor.bu normal mi? Doktora göstermek gerekiyormu?
Çok pardon ama çocuğunuzun mahrem bir yeri gözüküyor. Bebek de olsa sonuçta o da bir birey. Lütfen kaldırabilir misiniz? Bir sürü sapık dolu internet ortamında maalesef.Merhaba 2 3 gündür bebegin 2 aylık ve kakasi yeşilimsi ve sümüklü Eki Görüntüle 3353171
Gayet normal sarı renk ve kıvamıda sıkıntı etmeyinMerhaba kızlar öncelikle fotoğraf için özür dilerim. İlk çocuğum tecrübesizim. Bebeğim 2 aylik ve kakasi genellikle böyle oluyor. İçinde yuvarlak yada uzun beyaz şeyler oluyor.bu normal mi? Doktora göstermek gerekiyormu?
Kaka gayet normal ama poposu görünüyor bu normal değil ayrıca bebeğiniz pişik bir krem sürün yazık çocuğaMerhaba 2 3 gündür bebegin 2 aylık ve kakasi yeşilimsi ve sümüklü Eki Görüntüle 3353171
siz sut urunleri yediginizde bebeginizde karin agrisi oluyor mu? benim bebegimin de boyle mukusluydu hep ana bundan daha fazlaydi tabi. bi ara alerhiden suphelenmistik ama kesin alerji tanisi almamisti. bir de istersenin cocugun poposunun oldugu fotoyu kaldirin.Merhaba 2 3 gündür bebegin 2 aylık ve kakasi yeşilimsi ve sümüklü Eki Görüntüle 3353171
Evet haklısınız ben bi an baya korktum ve paylaştım ama şimdi silemiyorumsiz sut urunleri yediginizde bebeginizde karin agrisi oluyor mu? benim bebegimin de boyle mukusluydu hep ana bundan daha fazlaydi tabi. bi ara alerhiden suphelenmistik ama kesin alerji tanisi almamisti. bir de istersenin cocugun poposunun oldugu fotoyu kaldirin.