- 15 Aralık 2023
- 1.802
- 2.048
- 28
-
- Konu Sahibi otuzaazkala
çok pardon 10 martSon adet tarihine göre hesaplanır. 19unda adet olduğunuza emin misiniz? 1 aylık bile olmuyor
Ultrasonda bebek büyüyüne yani yaklaşık 8-9 haftaya kadar son adet gününde takip edilir. Sonra doktor ultrasonda bebeğin boyuna kilosuna bakar kaç haftalık olduğunu söyler. Benim adete göre 8ken ultrasonda 9duçok pardon 10 mart
anladım peki ilk doktor kontrolüne ne zaman gitmek gerekir?Ultrasonda bebek büyüyüne yani yaklaşık 8-9 haftaya kadar son adet gününde takip edilir. Sonra doktor ultrasonda bebeğin boyuna kilosuna bakar kaç haftalık olduğunu söyler. Benim adete göre 8ken ultrasonda 9du
Genelde 6-7 haftalıkken daha iyi olur. Kese gözükür hatta belki bebeği ve kalp atışını bile görebilirsiniz erken giderseniz en fazla keseyi görür dönersinizanladım peki ilk doktor kontrolüne ne zaman gitmek gerekir?
evet bende o yüzden hemen gitmek istemiyorum . sadece endişem vitamin falan kullanmıyorum kullanmam gerekir mi? ve sigara içiyordum öğrendiğimde bıraktım . ama kan sulandırıcı içmem gerekir mi mesela . ?Genelde 6-7 haftalıkken daha iyi olur. Kese gözükür hatta belki bebeği ve kalp atışını bile görebilirsiniz erken giderseniz en fazla keseyi görür dönersiniz
Doktora sormadan folik asit dışında hiçbir şey kullanmayınevet bende o yüzden hemen gitmek istemiyorum . sadece endişem vitamin falan kullanmıyorum kullanmam gerekir mi? ve sigara içiyordum öğrendiğimde bıraktım . ama kan sulandırıcı içmem gerekir mi mesela . ?
tamamdır çok teşekkür ederim :)Doktora sormadan folik asit dışında hiçbir şey kullanmayın
Merhaba test pozitif son adet tarihim 12 marttı ama döngülerim değişiyordu sizce kaç haftalık olabilir Döngüm 35Genelde 6-7 haftalıkken daha iyi olur. Kese gözükür hatta belki bebeği ve kalp atışını bile görebilirsiniz erken giderseniz en fazla keseyi görür dönersiniz
12 martla 22 nisan arasında kaç hafta varsa o kadar haftalık ?Merhaba test pozitif son adet tarihim 12 marttı ama döngülerim değişiyordu sizce kaç haftalık olabilir Döngüm 35