kürtaj olalı bir yılı geçti canım korunmayı bırakalıda yaklaısk bır yıl oluyor hala beklıorum bende basta senın gıbıydım hatta bu aya kadar öleydım hesap kıtap birliktelikler ona gore falan bunalrın hepsı işi dahada zorlastrıo ilki hiç hesapsız ilk ay tutmusken şimdi olmadıkca neden olmuo stresıyle işi dahada zorlastırdım stres hormonu denen prolaktın hormonum yukseldı bıde onu duusrmeye calıstık aylarca ama artık degıstım bu ay hıc ovulasyon testı yapmadım bugun adet gunum halen olmadım ama gebelık testıde yapmıorum ustelık pıhtılasma durumum var erken ogrenemem laızm ama allah verecekse ve bebegım yasayacaksa hersey hıkaye bebegım vaktını zamanını beklıo ve bunu sadece allah bılıo bu sekılde dusunuorum ve inan çokta rahat hıssedıorum artık kendımı bence sende kendını bu kadar yıpratma benım gıbı sorunlar yaşama acını anlıorum bende cok bakıp agladım ulstrsn cıktılarına ama öyle hayat gecmez onları en kısa zamanda bı yere kaldırmaya bak ve normal hayatına donmeye calıs canım allah yardımcın olsun ve en kısa zamanda tekrar bebk versın ınsallah