haziran 21 de hamile oldugumu evde yaptigim testle ogrendim son reglim 17 mayistaydi doktora kontrole gittigimde rahim agzimin genis oldugunu ve dusuk tehlikem oldugunu soyledi yatip dinlenmem gerektiginide ve bazi dusuk onleyici ilaclar verdi kullandim ama bu bebegimi kurtarmaya yetmedi doktora gittigimde bebegim 4 haftalikti henuz anne karninda oldugunde ise 8 haftalikti ogun alinmasi gerektigini soylediler bana ama ben öldugune inanmadigim icin baska doktora gittim ve 10 haftalikken bebegimi aldirmak zorunda kaldim 2 hafta ölu bebegi karnimda tasidim artik curumeye baslamisti 3 ay sonra hamile kalabilcegimi soyledi doktorum kurtajdan sonra 40 gun kadar kanamam oldu tekrar doktora gittim ve bi ilac verdi kanamam direk kesildi acaba parcami kaldi diye dusundum kanamam kesildikten sonra ekim 12 de regli oldum 5 gun surdu ve tekrar bebek calismasina girdik esimle ama tutmadi ve 9 kasimda regli oldum bebegi herseyden cok istiyorum hem acimi dindiricek hem tesellim olucak cunku hala eski bebegimin ultrason goruntulerine bakip agliyorum dusunuyorum acaba bi daha hic bebegim olmicakmi yumurtlama gunumu hesap edip hep iliskiye girdik esimle ama neden olmadi simdi tekrar deniyoruz reglim biteli 2 gn oldu ya bu calismalarda bossa ne olur yardim edin bana
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Bebek istiyoruz
- Konu Sahibi hzlgms
- Başlangıç Tarihi