• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek istiyoruz

Ilknrozlp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
25
4
86
29
Arkadaşlar 2 aylık evliyiz ve bebek istiyoruz deniyruz ama olmuyo acaba bi sorun olabilir mi yardım edinn

Son düzenleme:
2 ay uzun süre mi biz 2 yıldır bekliyoruz canım sakın kafaya takma bebeği sil aklından çok klasik olacak ama tek işe yarayan bu bence ;)

Nasıl uzun bir süreyse artık o... İki ay.... Bu panikle zaten olmazsa stresten olmaz. Biraz sakin

Arkadaşlar 2 aylık evliyiz ve bebek istiyoruz deniyruz ama olmuyo acaba bi sorun olabilir mi yardım edinn

sizi çok iyi anlıyorum benimde uç ay olmayınca hayata küsmustum de ondan.Allah hayirlisiyla bal bir evlat nasip etsin size .

Adet bitimi bir gün arayla ilişkiye girin.ben uç ay denedim olmadı 4.ay boyle yaptım hamile.kaldım.

Aynen erken ama çok istyrz biz ve üzülyrm bi sorun mu var diye
Bende öyleyim benden sonra evlenenler hep hamile ister istemez canım sıkılıyor anne olmak çok güzel bi duygu onu tatmak istiyoruz ben eşime diyemiyorum bu kadar istediğimi ama hissediyor utanıyorum

Kızlar merhaba .. sayfayı geziniyorken tesadüfen yazılarınızı okudum . Size verebileceğim tek tavsiye bu hormonlar okadar kötü bir şey ki siz nekadar üzerine düşerseniz okadar vucut kendini kasiyor Mesela şöyle söyleyeyim ameliyat olmadan önce hamile kalma ihtimaline karşı beynimde hep acaba bu ay mi hamileliğin diye düşünürken adetim ısrarla gelmiyordu gidip bir test alıyordum tabi negativ akşamına hemen adet . Onca arkadaşım varki hep bebek isteyip nezamanki düşünceler başka tarafa yoğunlaşmış o ay hamile kalıyorlar.Lutfen kendinize stres yapmayın inşallah en kısa zamanda bebislerinizi kucağınıza alırsınız...

Kızlar merhaba .. sayfayı geziniyorken tesadüfen yazılarınızı okudum . Size verebileceğim tek tavsiye bu hormonlar okadar kötü bir şey ki siz nekadar üzerine düşerseniz okadar vucut kendini kasiyor Mesela şöyle söyleyeyim ameliyat olmadan önce hamile kalma ihtimaline karşı beynimde hep acaba bu ay mi hamileliğin diye düşünürken adetim ısrarla gelmiyordu gidip bir test alıyordum tabi negativ akşamına hemen adet . Onca arkadaşım varki hep bebek isteyip nezamanki düşünceler başka tarafa yoğunlaşmış o ay hamile kalıyorlar.Lutfen kendinize stres yapmayın inşallah en kısa zamanda bebislerinizi kucağınıza alırsınız...

Teşekkür ederim ama yolun başındayız heyecanlıyız siz hamilemisiniz

Back