Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzun dediğiniz süre 2 ay Lütfen denemelere devam edin..Arkadaşlar 2 aylık evliyiz ve bebek istiyoruz uzun süredir deniyruz ama olmuyo acaba bi sorun olabilir mi yardım edinn
Erken ama çok istiyrz korkyrm bi sorun olur diyeDaha iki aylık evlisiniz :) Bismillah, bir durun, sakin olun, zamana bırakın...
Yani erken olur mu diyosunuzUzun dediğiniz süre 2 ay Lütfen denemelere devam edin..
Endişeye kapılmayınn
Rabbimin izniyle olur. Zamana bırak en kötü ihtialle bir doktora görünürsünüz ama bunu için bile erken . SabırrrrYani erken olur mu diyosunuz
Peki teşekkür ederimRabbimin izniyle olur. Zamana bırak en kötü ihtialle bir doktora görünürsünüz ama bunu için bile erken . Sabırrrr
İster istemez takılyo neden olmuyor diye tam 1 aydır deniyruz eşim de çok istiyo2 ay uzun süre mi biz 2 yıldır bekliyoruz canım sakın kafaya takma bebeği sil aklından çok klasik olacak ama tek işe yarayan bu bence![]()
HaklsnzNasıl uzun bir süreyse artık o... İki ay.... Bu panikle zaten olmazsa stresten olmaz. Biraz sakin
Arkadaşlar 2 aylık evliyiz ve bebek istiyoruz deniyruz ama olmuyo acaba bi sorun olabilir mi yardım edinn
Teşekkür ederim denicem inşallah olur hayırlısı ilesizi çok iyi anlıyorum benimde uç ay olmayınca hayata küsmustum de ondan.Allah hayirlisiyla bal bir evlat nasip etsin size .
Adet bitimi bir gün arayla ilişkiye girin.ben uç ay denedim olmadı 4.ay boyle yaptım hamile.kaldım.
Benimde 3 ayıma girdim bende istiyorum bakalım ne olacak ama ne bilim insan zülüyor bi sorunmu var diyeTeşekkür ederim denicem inşallah olur hayırlısı ile
Aynen erken ama çok istyrz biz ve üzülyrm bi sorun mu var diyeBenimde 3 ayıma girdim bende istiyorum bakalım ne olacak ama ne bilim insan zülüyor bi sorunmu var diye
Bende öyleyim benden sonra evlenenler hep hamile ister istemez canım sıkılıyor anne olmak çok güzel bi duygu onu tatmak istiyoruz ben eşime diyemiyorum bu kadar istediğimi ama hissediyor utanıyorumAynen erken ama çok istyrz biz ve üzülyrm bi sorun mu var diye
Bizde çok istiyoruz bebisBende öyleyim benden sonra evlenenler hep hamile ister istemez canım sıkılıyor anne olmak çok güzel bi duygu onu tatmak istiyoruz ben eşime diyemiyorum bu kadar istediğimi ama hissediyor utanıyorum
Kızlar merhaba .. sayfayı geziniyorken tesadüfen yazılarınızı okudum . Size verebileceğim tek tavsiye bu hormonlar okadar kötü bir şey ki siz nekadar üzerine düşerseniz okadar vucut kendini kasiyor Mesela şöyle söyleyeyim ameliyat olmadan önce hamile kalma ihtimaline karşı beynimde hep acaba bu ay mi hamileliğin diye düşünürken adetim ısrarla gelmiyordu gidip bir test alıyordum tabi negativ akşamına hemen adet . Onca arkadaşım varki hep bebek isteyip nezamanki düşünceler başka tarafa yoğunlaşmış o ay hamile kalıyorlar.Lutfen kendinize stres yapmayın inşallah en kısa zamanda bebislerinizi kucağınıza alırsınız...