- 28 Nisan 2014
- 981
- 375
-
- Konu Sahibi haticenurrr
aynen canım ben de bi türlü kendimi alıştıramadım bu fikre eşim birkaç gündr çok istediği söylüyor ben de çok istiyorum ama mantığım da ağır basıyor. hamilelik okulda çokmu zor oluyor?krediyi beklersek 1.5 sene uzun geliyor onun yaşı 28 .senin var mı canım çocuğun?canım, yaşın küçük daha bu işler bu kadar ince hesaba gelmiyor, acele etmeyin kredi bitince deneyin. olmazmı?
bizde istiyoruz, ocakta hamile kalıcaktım, tatile gidicektik, kredi bitene kadar çalışıcaktım, sonra işten çıkıp hamileliğin tadını çıkarıcaktım. vs vs. öğretmen değilim. ben 28 eşim 30 yaşında. hiç bi problem olmamasına rağmen henüz olmadığı çocuğumuz. ince plan yapma derim, planladığın gibi olmuyor malesef. he inşallah ilk denemede hamile kalırsın ama, dediğim gibi çok kurgulayıncai kafana takınca olmuyor. hayırlı zamanda versin Allah. ayrıca öğretmen arkadaşlarım var zorlandıklarını duymadım, tabi sorunsuz hamilelikse.aynen canım ben de bi türlü kendimi alıştıramadım bu fikre eşim birkaç gündr çok istediği söylüyor ben de çok istiyorum ama mantığım da ağır basıyor. hamilelik okulda çokmu zor oluyor?krediyi beklersek 1.5 sene uzun geliyor onun yaşı 28 .senin var mı canım çocuğun?
çok ince düşünceliyimbizde istiyoruz, ocakta hamile kalıcaktım, tatile gidicektik, kredi bitene kadar çalışıcaktım, sonra işten çıkıp hamileliğin tadını çıkarıcaktım. vs vs. öğretmen değilim. ben 28 eşim 30 yaşında. hiç bi problem olmamasına rağmen henüz olmadığı çocuğumuz. ince plan yapma derim, planladığın gibi olmuyor malesef. he inşallah ilk denemede hamile kalırsın ama, dediğim gibi çok kurgulayıncai kafana takınca olmuyor. hayırlı zamanda versin Allah. ayrıca öğretmen arkadaşlarım var zorlandıklarını duymadım, tabi sorunsuz hamilelikse.
yo herhangi bi sebep yok, 1 sene olmaması normalmiş beklemedeyiz. madem senin şüphen var denemeye başlamadan önce git doktora, belki tedavilik bi durum yoktur. benimde adetim saat gibi çok düzenli, hemen kalırım diye düşünmüştüm öyle olmuyormuş meğerçok ince düşünceliyimilk denemede hamile kalırmıyım kalmaz mıyım orası belli değil .şu var ki uğratıracaktır adet olmak için de sürekli uğraşıyorum. yazın hamile kalabilmek için şimdiden tedaviye başlamam gerekr. dediğin gibi Allahım en hayırlı zamanda versin mübarek günler hürmetine.
sizin neden olmadı sebebi belli mi?
evet bende 100de 100 gözüyle bakarım bu durumda. tedavi oluyormusun peki? dediğğin gibi bunun için önce doktorla görüşmek lazım yumurtam varmı yokmu onu bile bilmiyorum önce var mı bilmeliyizyo herhangi bi sebep yok, 1 sene olmaması normalmiş beklemedeyiz. madem senin şüphen var denemeye başlamadan önce git doktora, belki tedavilik bi durum yoktur. benimde adetim saat gibi çok düzenli, hemen kalırım diye düşünmüştüm öyle olmuyormuş meğer
valla canım geçen ay gittim yumurta takibi yaptırdım sıkıntı yok dedi hormon testi yaptırdım sorun yok bende üstelememeye karar verdimevet bende 100de 100 gözüyle bakarım bu durumda. tedavi oluyormusun peki? dediğğin gibi bunun için önce doktorla görüşmek lazım yumurtam varmı yokmu onu bile bilmiyorum önce var mı bilmeliyiz
valla canım geçen ay gittim yumurta takibi yaptırdım sıkıntı yok dedi hormon testi yaptırdım sorun yok bende üstelememeye karar verdim
EGER SAGLIK SORUNUN OLURSA HEYET RAPORLARIYLA SAGLIK OCAGI RAPORLARIYLA 32. HAFTAYA KADAR IDARE EDERSIN SONRASINDA DOGUM IZNINE AYRILIRSIN EĞER BRANŞ ÖĞRETMENİYSEN DOĞUMDAN SONRA MUDURUNLE KONUSUP HAFTANNIN 3 GUNU OKULA GIDERSIN 2 GUN BOŞ VERIRLER SANA PERŞEMBE CUMA GİBİ BU ARADA YARIM HAFTALIGINA BAKICI TUTABILIRSIN EGER SANA YARDIMCI OLABILECEK ANNE YA DA KV VARSA DAHA IYI OLUR 3 GUN BAKAR GIDERLER EGER BAKANILECEKLERSE OLMASSA DA DEDIGIM GIBI 3 GUNLUK BAKICI TUTARSIN MAAŞIN DA GITMEMIS MINIK DE BI EK DERS ALMIS OLURSUN TABI SINIF ÖĞRETMENI DEGILSENhocalarım bana fikirlerinizi ulaştırır mısınız ?eşimle ben bebek istiyoruz ,öğretmenim, eşim değil, maaşı çok daha az.olur da ücretsiz izne ayrılmak zorunda kalırsam nasıl geçiniriz işin içinden çıkamıyorum. evlilik için kredilerimiz var kirayla beraber toplandığında eşimin maaşı 900tl daha artması lazım .sadece kredi ve kira yeme içme fatura falan yokken.
benim de hap almadan adet görememe problemim var,hamileliğim zor geçerse ? yaşım 24 .kredinin bitmesine 1.5 sene var
okulum da zor bir okul ,ama öğlenci olursam daha rahat ederim diye düşünüyorum.bunun için de müdürle yazın konuşurum diyorum öğlenci olabilirim yani
sizce okulda hamileliği nasıl yürütürüm ,korku var ,temmuzda hamile kalsam 6-7aylık olunca izne ayrılırım en erken.
eğer hamilelikte sağlık problemi yaşarsam raporlarla falan idare edebilir miyim?
hep ona denk getiriyorum ama kısmet bakalım, eşim gitti doktora ama doktor daha çok erken 1 yıl olsun öyle test yaparız demişbu çok iyi .eşin de göründümü doktora ? kafaya takmayı sevmiyor bebek değilmi :)? ovulasyon gününe geldimi hiç?
canım çok sağol. güzel fikirler verdin.şu rapor işlerini anlamaya çalışıyorum. hiç rapor almıyorum zaten doğumda almışım çok mu değilmi? branşçıyım , canım valla ekders falan da istemiyorum aylık olsun yeter . bu fikirlerle çok rahat ettim şuan :)EGER SAGLIK SORUNUN OLURSA HEYET RAPORLARIYLA SAGLIK OCAGI RAPORLARIYLA 32. HAFTAYA KADAR IDARE EDERSIN SONRASINDA DOGUM IZNINE AYRILIRSIN EĞER BRANŞ ÖĞRETMENİYSEN DOĞUMDAN SONRA MUDURUNLE KONUSUP HAFTANNIN 3 GUNU OKULA GIDERSIN 2 GUN BOŞ VERIRLER SANA PERŞEMBE CUMA GİBİ BU ARADA YARIM HAFTALIGINA BAKICI TUTABILIRSIN EGER SANA YARDIMCI OLABILECEK ANNE YA DA KV VARSA DAHA IYI OLUR 3 GUN BAKAR GIDERLER EGER BAKANILECEKLERSE OLMASSA DA DEDIGIM GIBI 3 GUNLUK BAKICI TUTARSIN MAAŞIN DA GITMEMIS MINIK DE BI EK DERS ALMIS OLURSUN TABI SINIF ÖĞRETMENI DEGILSEN
hep ona denk getiriyorum ama kısmet bakalım, eşim gitti doktora ama doktor daha çok erken 1 yıl olsun öyle test yaparız demiş[
bir sene daha mı bekliceksiniz?bence erken değil yaş ilerledikçe iyi olmuyor. olmadı tüp bebek yaptırırsınız
rahat bir kafayla bir de bakmışsınız olmuş :) bana öyle geliyor ama dur bakalımbi kaç ay beklicez bakalım, tatil işi var gidelim gelelim bakarız artık
branssan hıc dusunme mudurunle aranı ıyı tut yetercanım çok sağol. güzel fikirler verdin.şu rapor işlerini anlamaya çalışıyorum. hiç rapor almıyorum zaten doğumda almışım çok mu değilmi? branşçıyım , canım valla ekders falan da istemiyorum aylık olsun yeter . bu fikirlerle çok rahat ettim şuan :)
aynen kafam rahat olsun bi kaç ay belki kısmet olur :)rahat bir kafayla bir de bakmışsınız olmuş :) bana öyle geliyor ama dur bakalım
harikasınbranssan hıc dusunme mudurunle aranı ıyı tut yeter
birde ayını denk getirmk var .mayıs haziranda kalsam doğum yarıyıl c,varı olur ,doğum öncesi de dönemin sonlarına geliyor ,ordan 15 gün eklerler artık doğum iznine değilmibu 2 3 ay ıcınde çok çalış madem cunku mayıs hazıran gıbı hamıs olursan ocak şubat mart gıbı doğar boylece dogum ıznı bıtınce yaz tatılı baslar sen yenıden ıse basladıgında bebıs 7 8 aylık olur