Bebek istiyorum bebek

İki çocuğunuz var ve üçüncüyü mü istiyorsunuz? Bence de eşiniz haklı olabilir.

eşinizin neden istemediği şu aşamada mühim. o nedenleri bilmeliyiz ki öneri de bulunalım :)
Hikayem biraz uzun benim ama yine de yazayım. Bundan i ki yıl önce hamile kaldım her şey yolundaydı takı 27.haftaya kadar kontrol için guttig imde kızımın yasamadığını öğrendim ardind an doğum ve acı dolu günler. .. doğumdan üç ay sonra tekrar hamile kaldım erken doğum tehlikesi yüzünden zor zamanlar gec ir dim oğlum 30. haftada sağlıklı bir şekilde doğdu ama bir gün sonra fenalisti .oğlumu ablasını n yanına cennete uğurladım.Şimdi ise yeniden bebek istiyorum dört beş ayrı doktora gittim hepsi altı aydan sonra hamile kalabileceği mi söyledi.en son gittiğim doktor yumurta rezervin az çocuk sahibi olmayı erteleme dedi .şu an cesaretli görünüyordu. Çok fazla erteleme dedi.ama gel de eşime anlat bunları ikna olmuyor bir türlü

Zor zamanlar gecirmissiniz. Allah sabir versin. Esinde de moral bozuklugu olustugu icin belki de senin psikolojini dusundugu icin biraz daha ertelemeye calisiyor olabilir. Allah gonlune gore versin canim umarim tez zamanda saglikla kavusursun bebegine.

Eşime soruyorum neden istemediğini ama farklı cevaplar alıyorum her sefer inde. BAZEN Hamilelik SÜRECİ BENİ YorDU diyor bazen korkuyorum diyor bazen de okul ne olacak diyor bu arada öğretmenim ben iki hamilelik sürecini de aynı okulda geçirdim üçüncü kez hamile kalırsam utanmadan ne diyecek misim insanlara

AMİN çok sağolun inşallah Rabbim Her isteyene nasip etsin sağlık ve hayirla

aaaa canım benim o nasıl söz öyle, utanmadan ne demek.. Allah vermiş canı, yine O almış. Sen ki iki yavrusunu kaybetmiş bir annesin, kim sana hangi hakla ne diyebilir... Bence eşin senin ne kadar üzüldüğünü, kendisinin ne kadar üzüldüğünü bildiği için yine aynı acıları yaşamaktan korkuyor. Yaşın da gençse eğer, sen de bir süre üstüne gitme, zaman tanı ona da. Erkekler kadınlar gibi değiller, herşeyi içlerinde yaşıyorlar, bizler gibi rahat ağlayıp içlerinden atamadıkları için onların yas dönemi daha uzun sürebiliyor. Ona da zaman vermek lazım. 2 evlat kaybı onu da ne kadar korkutmuştur düşünsene, o sebeple sana her seferinde farklı bahaneler üretiyor. Eminim en hayırlı zamanda evladına kavuşacaksın, hiç kendini üzme. Çocukların zaten en güzel yerdeler... Sen şuan kendi sağlığına ve eşinin sağlığına odaklan. Zamanı geldiğinde eşinin de üzerinden yüklerini attığını göreceksin. Umarım herşey istediğiniz gibi olur.

sanırım eşiniz geçirdiğiniz bu iki zorlu süreçte sizin duygusal ve fiziksel olarak ne kadar zorlandığınızı,yıprandığınızı gördüğü için bebek istemiyor, aynı şeylerin tekrar edeceğini düşünüyor.
biz kadınlar evet bedenen ruhen çok yıpranıyoruz ama bu aşamalarda erkeklerde çok belli edemeseler de fazlası ile yıkılmış oluyorlar.belki eşiniz henüz duygusal anlamda kendini toparlayamadı.ona bıraz daha zaman tanıyın :) :)

Hikayem tahmin ettiğiniz gibi değil okursanız beni anlayışla karşılar siniz belki

Ben o iki meleği nefes alan melekler sanmıştım kusura bakma Amacım yargılamak değil olur mu, ben gerçekten yaşıyorlar sandım... Olsun sana cennette bol bol dua ederler, cennette iki meleğin var bu hem acı hem mutluluk verici.

Umarım sağlıklı ve nurtopu gibi iki meleğin daha olur...

Amin çok teşekkür ediyorum bu güzel dilekleriniz için .evet sanırım sizin söylediğiniz gibi durum .beklemekten başka çarem yok
evet haklısınız eşim korkuyor korumakta da haklı belki ama ben de hayatta yepyeni bir umudum olsun istiyorum. hayatımda kocaman bir boşluk var ve bunun telafisi mümkün değil şu an.dualarinizi bekliyorum

Estağfurullah ne kusuru.zaman zaman yanlış anlama lar oluyor .umarım siz de beni yanlış anlama missinizdir.en büyük teselli m onların cennette olduğunu bilmek Rabbim inşallah rızası yolunda bir hayat sürmeyi nasip eder de cennette buluşturur bizi.aminnnn diyorum bu güzel duaniza.cok tesekkur ederim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…