Merhaba canim bendede yara vardi yaktirdim 2017 temmuz ayinda bir dahada cikmadi Allaha sukur. Hamilelige engel degil hic sıkma canini ben hamile kalmistim yani gerçi sonlandirmak zorunda kaldim su an degilim o ayri
Ayyy canım çok üzüldüm inşallah dilediğin zamanda hayırla tekrar nasip eder Rabbim. Bende bugün öğrendim de acaba sıkıntılı bişey mi dedim hiç yaşamadım daMerhaba canim bendede yara vardi yaktirdim 2017 temmuz ayinda bir dahada cikmadi Allaha sukur. Hamilelige engel degil hic sıkma canini ben hamile kalmistim yani gerçi sonlandirmak zorunda kaldim su an degilim o ayri
Insallah amin Allah isteyen herkese versin saglikli bir sekilde. Bende agri oluyodu iliski sirasinda ve sonrasinda pembemsi kanama yakildi gecti sukur yani engel degil takma kafanaAyyy canım çok üzüldüm inşallah dilediğin zamanda hayırla tekrar nasip eder Rabbim. Bende bugün öğrendim de acaba sıkıntılı bişey mi dedim hiç yaşamadım da
Her ilişkiden sonra mı kanama oluyordu canımInsallah amin Allah isteyen herkese versin saglikli bir sekilde. Bende agri oluyodu iliski sirasinda ve sonrasinda pembemsi kanama yakildi gecti sukur yani engel degil takma kafana
Sayilir silip geciyordu oyle kanama degil yaniHer ilişkiden sonra mı kanama oluyordu canım
Hmm yok ya bende öyle bişey yok. Doktorda sordu da. Allahım şifa versin herkese inşallah canmSayilir silip geciyordu oyle kanama degil yani
Amin insallah canimHmm yok ya bende öyle bişey yok. Doktorda sordu da. Allahım şifa versin herkese inşallah canm❤
Hayir hamile kalamadim malesef yaradan baska sorunumda yoktu bimiyorum neden ama yok henüz
İnşallah hayırlı zamanda oluruz canımHayir hamile kalamadim malesef yaradan baska sorunumda yoktu bimiyorum neden ama yok henüz
amin insallah hayirlisi zamani gelincedir kesinlikleİnşallah hayırlı zamanda oluruz canım ❤
Aynen canımamin insallah hayirlisi zamani gelincedir kesinlikle
Bende pembe kanama. Kötü kokulu akıntı vs yokki canım. Belkide ilk başları falan o yüzden mi doktor doğum olsun ondan sonra dedi acabaHiç Doğum yapmamış kadınlarda dondurma işlemi uygulanıyor bende de yara vardı hamileliğe engel değilmiş ancak enfeksiyon ve rahim ağzı kanserini önlemek amacıyla tedavi olmakta fayda var. Doktorum bende dondurma işlemi uyguladı özel hastanede çok cüzi bir rakama muayene odasında 5 dk lık acısız bir işlem tavsiye ederim. İşlem sonrası birdaha kötü kokulu akıntı pembe kanama gelmedi. Sağlıklı hamilelik için rahim temiz olmalı.
Bana gittigim bi prof.yaraninda enfeksiyonunda gebelige engel olmadigini söyledi.bende cok enfrksiyon geciriyodum hatta tüplerim kesin kapali demistim.oda acik cikti.olacaksa hertürlu olur yani.Bende pembe kanama. Kötü kokulu akıntı vs yokki canım. Belkide ilk başları falan o yüzden mi doktor doğum olsun ondan sonra dedi acaba
Merhabalar hanimlar gecen ay hamile kalamayinca süphelendim kendimden birde kasik agrilarim vardi sonuc rahim de yara varmis oda iltihap yapiyomus hamilelige engelmi Dedim kesin degil olabilirde olmayabilirde dedi iki gün sonra yumurtan catlayacak ister yarin dene istersen öbür ayi bekle dedi fitil gibi bisey verdi ama iliskiden korunun falan demedi daha önce yasamis olan beni aydinlatabilirmi.. bebege engelmi bide bugün alttan bakarken cok kanamam oldu korkuyorum denemelimiyim doktor bi sakinca görmedi ama birde fikir alayim ayrica adetimin 13. günümdeyim yumurtamin 20 mm gibi bisey oldugunu yarin catlayabilecegini cok saglikli bir yumurta oldugunu söyledi ama sperm iceri giremiyorsa neye yararki
aynen öyle bakalım vakti saati ne zaman. Sende var mı bebek canımBana gittigim bi prof.yaraninda enfeksiyonunda gebelige engel olmadigini söyledi.bende cok enfrksiyon geciriyodum hatta tüplerim kesin kapali demistim.oda acik cikti.olacaksa hertürlu olur yani.
Yok canim 1 kimyasal gebelik gecirdim bakalim kismetAynen öy
aynen öyle bakalım vakti saati ne zaman. Sende var mı bebek canım
Hakkında hayırlısı olsun canımYok canim 1 kimyasal gebelik gecirdim bakalim kismet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?