Canımm , en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek diliyorum sana...
Canım bende mart 2009 da bebeğimi kaybettim , doğumuna 2 gün kala kalp atışları durdu canım oğlumun...Bende sezeryan oldum canım , bazı doktorlar 1 yıl , bazılarıda 6 ay beklemelisin diyor...Ben dayanamadım ve 4 ay sonra çalışmalara başladım , ilk ay olmadı , ikinci ay geldi bebeğim...Benim sezeryan tarihim 15 mart 2009 , şimdiki hamileliğimde sat : 11 ağustos 2009...Canım, doktorum hacettepeden prof , bu tarihler için hiç problem değil , hiç bişey olmaz dedi...Hiç üzerinde durmadı desem yeridir...
Seni çok iyi anlıyorum canım , ben bebeğimi kaybettiğim ilk günden beri deli gibi bebeğim olmasını istedim...Sanki hamile kaldığımda bebeğim geri gelmiş gibi olacaktı...Sürekli dua ettim , çok zor günler gerçekten...Sana sabır diliyorum canım...
Şimdiden beslenmene dikkat et canım...Ben 3 ayı doldurduktan sonra folik asite başladım , her gün yürüyüş yaptım...Yürüyüş gerçekten iyi geliyor canım , tavsiye ederim , hem psikolojik açıdan rahatlatıyor hemde doğum sonrası daha çabuk toparlanmanı sağlıyor ...Ben 20 kilo almıştım...Hamile kalana kadar yürüyüşlerle 16 kilosunu verdim...Yeni hamileliğin sağlıklı geçmesi için bedeninin toparlanması çok iyi olur tatlım...
Allahım bir daha kimseye yaşatmas inşaallah...Sevgiyle kal canım...