evet arkadaşlar aramızda pek çok kişi bebek istiyor ya da hamile birbirimize yardımcı olalım soralım cevaplayalım meraklarda kalmayalım:)
önerilerinizi ve deneyimlerinizi bekliyoruz hamişler::
Canım öneri tecrübe paylaşımı filan hepsi insanı aydınlatıyor ve daha bilinçli oluyorsun ama bir yere kadar...
bence, senin nickinde olduğu gibi dua ve sabırla beklemek lazım çünkü Allahüteala dilemezse bilgi, tecrübe, doktor filan sıfır kalıyor...
Rabbim sana bana ve dileyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah...
Anneme bu forumda okuduklarımdan bahsettim bana uzun uzun baktı ve evladım biz bunların hiçbirini bilmezdik ama dua ederdik, çok şükür yüce Rabbim de verdi dedi... Aslolan bu bence cnm
tecrübeleri paylaşmak ve dinlemek insana kendini daha iyi hissettiriyor...
güzel paylaşımlar olacağını düşünüyorum...
Allah isteyen herkese bebek nasip etin inşallah
Allah isteyen herkese nasip etsin.Ben evleneli 5 yıl oldu ve daha yeni hamile olduğumu öğrendim.Umutlarımız tükenmişti,artık etraftakilerin soruları canımızı daha çok yakıyordu.Normal yollarla hamile kalamadım,tüp bebek sayesinde şimdi anne adayıyım.Denemekten korkmayın arkadaşlar.Çoğu masrafı devlet ödüyor zaten.Adana'da olan arkadaşlarım varsa her türlü detayı verebilirim
merhaba kızlar bende hamiş kalmak isteyen biriyim ben en son12/02/2013 te adet oldum daha olmadım arada akıntım oluyor beyaz geçenlerde idrar tahlili yaptım negatif çıktı ocak 15/01/2013 te olmuştum buna göre 10/03/2013 te adet olmm gerekiyordu ama daha olmadım hiç bir belirti yok sadece ateş başması var ayrıca ocakta çatlama iğnesi vurulmuştur hamiş olabilirmiyim sizce
Arkadaşların dediklerine katılıyorum dua edeceğiz elbette ilk sırada dua geliyor zaten ama gene tecrübeleri okumak insana kendini daha iyi hissettiriyor.
merhaba kızlar bende hamiş kalmak isteyen biriyim ben en son12/02/2013 te adet oldum daha olmadım arada akıntım oluyor beyaz geçenlerde idrar tahlili yaptım negatif çıktı ocak 15/01/2013 te olmuştum buna göre 10/03/2013 te adet olmm gerekiyordu ama daha olmadım hiç bir belirti yok sadece ateş başması var ayrıca ocakta çatlama iğnesi vurulmuştur hamiş olabilirmiyim sizce
Tarihlerimiz çok yakın seninle ben 13 Şubat'ta adet oldum ve 30 günde bir oluyorum. Klomen kullandım çatlatma iğnesi vurulmadım.acaba Şubat 28 çektiği için 2 gün geç olacak diyebilir miyiz ? Dün test yaptım negatif çünkü. yani 15 ini bekleyelim bence. İnşallahta güzel haberlerimizi paylaşırız
Kızlar ben sizinle hamile kalma deneyimlerimipaylaşmak istiyorum..11 ay boyunca deniyorduk ama kistlerimden dolayı ve iltihaptan dolayı bir türlü bebek sahibi olamıyorduk..Bizim burda bir teyze var onun bana vwerdiği tavsiyeleri denedim ve Allahın izniyle bu ay hamile kaldım..Neler yaptıgımı anlatmak isterim..Öncelikle kistlerim için bir hafta boyunca bir bardak sütü akşamdan cezvede kaynattım ve beklettim ve sabah 6 da uyanıp aktarlarda satılan günlük ağacı sakızı var bir nohut buyuklugunde sütün kaymagını aldıktan sonra süte ekledim ve kaynattım..Biraz ılıdıktan sonra içtim..Bunu 1 hafta denetim ve doktora gittiğimde inanamadım bütün kistlerim geçmişti..iltihap içinde bir demet maydanozu ve 4 tane limonu bir tencerede yeteri kadar suyla kaynattım..Onu bir şişeye koydum ve onu da sabah akşam içtim birer bardak..Soğan kürü ve incir kürü içtim..Ayrıca kanallarımın açılması için 5 gün boyunca akşamları 1lt sütü kaynatıp içine maydanozu koyup iyice kaynattıkttan sonra buharına oturdum(kaynattığım sütü atmadım..Onu buz dolabında muhafaza ettim ve 5 gün boyunca kullandım akşamları)..ve bol boll dua ettim..sonucunu da aldım..Hepsini de bu ay yaptım ..İnşallah siz ve isteyen herkeze Allah ım bu güzel mutlulugu yaşatır...