bebek isteyenler..sizin de regl akıntılarınızda bir değişme oluyor mU?

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
123
rEGL tarihlermde bir değişme yok umutlanmama bile müsaade yok ama ANLAMADIĞIM regl akıntılarım 5 gün sürer..hep 1. ve 3. gün çok fazla olur diğer günler de az az olurdu. Bu ay OLASI OVULASYON Günlerini hesapladım netten ve değerlendirdik.. Hayorlısı Allah henüz nasip etmedi.. AMA bu son adet kanamam 4.günde bitti diyebilirim. NORMAL Mİİİ:44::44::44:

aynı şey bu ay benim başıma geldi normalde adetim 5 yada 6 gün sürer ilk gün fazla olmam ama 2. gün gelirdi hep ama bu ay kahverengi lekelenme şeklinde geldi ve çok azdı 3. gün bitti perşembe dr gittim. kistim patlamış. horman testi istedi yaptırdım ve yarın sonuçlarımı alıcam ve kontrol edicek. eğer süpheliysen bi dr gözük. bu gibi konuları ihmal etmemek lazım

benim de Kahverengi lekelenmeler olmştu bu arada. Benim de Kistim var rahmimim sol tarafındaymış..evlenmede önce(1.5 yıl önce doğum kontrol hapı için doktora gittiğimde alttan kontrol etti (açmadan ama üstten denir galiba buna..) hamileleik belirtisi zannettim ben de ama olunca .. Şey bu arada sonuçların çıktı mı acaba:

sonuçlar çıktı bi horman yüksek gözüküyo oda zaten yumurtanın çatlamasını engelliyo. perşembe gidicem tekrar hormanları düzelticek ilk olarak ilaç tedavisi yani daha sonrada çatlamazsa yumurta çatlama iğnesi olucam sanırım.

hımm.Allah şifa versin canım.. Hayırlısı ol der olur şüphesiz Umudumuzu yitirmeyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…