• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek isteyenler buraya..

gulguzeli89

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
252
6
296
arkadaslar ben yeni bisey duydum birisi denemis ve cocugu olmus..

simdii ablamin bi komsusuu varmis ve o kadindada adet duzensizligi varmis onada bi kadin soyle demis:sirkeyi kaynat guzelce buhari cikmaya baslasin ve bi seye bosaldim buharinda otur ama buhar biyere cikmasin sadece vajina bolgesine gitsin buhar ve birazda su iliyinca icine otur demis eger 1 ay sonra cocugun olmazsa gel yuzume tukur demis..bu deneyecegimiz sey icerdeki butun iltihabi atiyomus sonra hamile kaliyormussun insallah bizde deneyip goricez once ben deneyip sizede daha detayli bilgi vermek isterdim ama deneyemedimm adetliyim suan ama yinede sizlerle paylasmak istedim..

bende denicem ins.iyi sonuc alirsam hamile kalirsam eger hemen sizlerle paylasicam..a.s.:nazar:

hııımmm denemek isterdim ama sürekli doktora gidiyorum iltihabım olsaydı söylerdi ve bundan dolayı gebe kalamıyorsun derdi benim derdim tte yüksekliği birde ona böyle çözümler bulunsa.
ama iltihabı olanlar denesin belki işe yarar.

evet doğrudur belki. çünkü sirkenin birçok derde deva olduğunu çok duydum özellikle iltihap olmasın diye vajinal temizlikte doktorlar çok öneriyolarlar kaydirigubbakcemile5 doğruluk payı yüksek olabilir... vereliniortak

arkadaslar sorunuza cvp yazamadim kusura bakmayin turkiyeye izinee gelmeistmm ama simdi yine almanyadayim iremdim orda ailemle vakit gecirmektennn:(

ya bilmiyorumm aslinda tamm ama ikiside olur dedilerr...

bende böyle bişiler duymuştum kulak aşinalığım var o zaman geçn kızdım küçüktüm ama yengemin bebeği olmuyordu ki hala da olmadı başka sorunu var çözülemeyen ama teyzem önermişti buhar olayını ona ordan hatırlıyorum eğer hiçbir neden yokken bebek olmuyorsa işe yarayabilir.. bende deneyeyim ocakta başlıcam çalışmlara aralıkta deneyebilrim.. ne zararı olur ki denemekte yarar var..

Back