Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar mantar enfeksiyonum sebebiyle fitil ve antibiyotik kullandim. adet gecikmesi yaparmi bunlar.fitil kullanirken hamile kalinirmi??bebek istemiyorum:[
Ölüyorum bitiyorum şu bebek isteyenlerin istemeyenlere sarma olayına. Sarmayın arkadaş size ne işinize bakın. Isteyen bebek ister istemeyen istemez, istediği şekilde de konu açar. Öh ya insanı bebeklerden soğutuyorsunuz. Yok isteyenin olmuyor, istemeyenin oluyor. Yahu size ne kıstas yapılacak bir konu mu bu ne kadar hassas bir konu. Bebek istemeyenlerin konularına girmeyin madem.
Görmedim o yorumu görsem orada patlardım heralde. Deli ediyorlar insanı.Lafı ağzımdan aldın,daha geçenlerde bir üye çocuk istemeyen bir hanımın açtığı konuya 'Çocuk yapmayan kadınlar çok bencilll.' yazmış.Gören de sanacak dünyada bir avuç insan kaldık,insan nesli tükenmekle karşı karşıya,bütün ümitler konu sahibine bağlanmış.
Görmedim o yorumu görsem orada patlardım heralde. Deli ediyorlar insanı.
insan bebek için yanıp tutuşurken bi başkası bebek istemiyorum dediğinde onu uyarmak istiyo, kendi yaşadıklarını yaşamasın bi an önce tedbirini alsın diye. bebek istemek bizim elimizde değil malesef yaşayarak acı bi şekilde öğrendim bunu
canim cok haklisin.ben bu konuyu acarken aklimin ucundann kiyisindannn gecmedi boyle bi mevzu.fitil den adedim gecikti tum mesele bu:))Ölüyorum bitiyorum şu bebek isteyenlerin istemeyenlere sarma olayına. Sarmayın arkadaş size ne işinize bakın. Isteyen bebek ister istemeyen istemez, istediği şekilde de konu açar. Öh ya insanı bebeklerden soğutuyorsunuz. Yok isteyenin olmuyor, istemeyenin oluyor. Yahu size ne kıstas yapılacak bir konu mu bu ne kadar hassas bir konu. Bebek istemeyenlerin konularına girmeyin madem.
korunmuyorum yan etkiler sebebiyle.Korunmuyormusun canım .
korunmuyorum yan etkiler sebebiyle.
konuyu alalede bi sekilde actim.az oncede tekrar baktim konu basligina.ondada bi sorun yok.insan bebek için yanıp tutuşurken bi başkası bebek istemiyorum dediğinde onu uyarmak istiyo, kendi yaşadıklarını yaşamasın bi an önce tedbirini alsın diye. bebek istemek bizim elimizde değil malesef yaşayarak acı bi şekilde öğrendim bunu
sipral hap igne hepsi etki yapiyor.spral ile migrenim cogaliuorspiral taktırabilirsin...sağlık ocaklarında ücretsiz bile takıyolar...
doktor uyarmadi .merhaba
benim bildiğim ve 2 defa tedavı olduğumda ,fitil kullandım ,fitil kullanıldığı zaman zaten ilişkiye girilmıyor, siz o fitili kullanırken ilişkiyemi girdiniz , doktorunuz niye uyarmadı,tedavınız yanıt vermez diye düşünüyorum
ama bebek istememek ve olma korkusuda coook kotu inan bana .yasamayan bilemez.insallah olur bebegin.allah sana ve tummm isteyenlere nasip etsin.ben bu konuyu basligina bakip alakalidir diye acmistim.bilemedim kusura bakma hakkini helal et...evt kesilikle çok haklısın uyarma gereği duyuyosun ama sanırım bazı insanlara yaranılmıyo baksana nasıl yorumlar yapmışlar
Allahım inşallahh bana verir bebek çok istiyorumm,çok seviyorum çocukları yani birisinin kucağında görsem alıp yiyesim geliyo okadar seviyorum inşallah bizimde olur bebişlerimizz
ama bebek istememek ve olma korkusuda coook kotu inan bana .yasamayan bilemez.insallah olur bebegin.allah sana ve tummm isteyenlere nasip etsin.ben bu konuyu basligina bakip alakalidir diye acmistim.bilemedim kusura bakma hakkini helal et...
estf.bana hakkın geçmiş deil sende haklısın istememekde çok doğal ama çok isteyip olmamasıda bir okadar kötü inan bana maddi-manevi her konuda yıpratıyo bu süreç ne deyim senin de Allah gönlüne göre versin benimde
Ne guzel yazmissin canim benim insallah olur hepimizin