Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meraba herkeze araniza yeni katıldım yaklaşık 1 bucuk yıllık evliyim bir dusuk yaptım ve 9 aydır tekrar gebe kalamıyorum doktorlar sadece folik asit verip yolluyor ama ben hızlandırmak istiyorum psikolojik olarak çok yıprandım
Valla cnm beni anlatmissin 1 senelik evliyken aynısı oldu bana da dr zamanı çaldı birde özel hastaneydi güya,Meraba herkeze araniza yeni katıldım yaklaşık 1 bucuk yıllık evliyim bir dusuk yaptım ve 9 aydır tekrar gebe kalamıyorum doktorlar sadece folik asit verip yolluyor ama ben hızlandırmak istiyorum psikolojik olarak çok yıprandım
Valla cnm beni anlatmissin 1 senelik evliyken aynısı oldu bana da dr zamanı çaldı birde özel hastaneydi güya,
Gidiyordum folik asit kan testi öyle zamanım boşuna gitti dr değiştir düşük sonrası hamile kalmadığını soyle hamileliği hızlandırıcı ilaç verir muhakkak bendede bi sıkıntı olmamasına rağmen klomen tedavisine başlamıştım 6 aylığına fakat eşim 1 kullanımdan sonra gidince kaldım öylece
Yasin kac bu arada
26 yaşındayım başka doktora gitcem bu ay regl dönemim de adet duzensizligidee yaşıyorum 8 gün gecikti bide evde 3 kere test yaptım negatif felaket sol kaşık agrım var au sıralarValla cnm beni anlatmissin 1 senelik evliyken aynısı oldu bana da dr zamanı çaldı birde özel hastaneydi güya,
Gidiyordum folik asit kan testi öyle zamanım boşuna gitti dr değiştir düşük sonrası hamile kalmadığını soyle hamileliği hızlandırıcı ilaç verir muhakkak bendede bi sıkıntı olmamasına rağmen klomen tedavisine başlamıştım 6 aylığına fakat eşim 1 kullanımdan sonra gidince kaldım öylece
Yasin kac bu arada
Hangi şehirde yaşıyorsun?26 yaşındayım başka doktora gitcem bu ay regl dönemim de adet duzensizligidee yaşıyorum 8 gün gecikti bide evde 3 kere test yaptım negatif felaket sol kaşık agrım var au sıralar
Küçük bi şehirde yaşıyorum özel hastane var ama orasida çok pahallı verdiğin para deymiyo onlarda folik asit verip yolluyo bu ay ankaraya gitmeyi düşünüyorumHangi şehirde yaşıyorsun?
Anladım, hayırlısı olsun hakkınızda inşallah.Küçük bi şehirde yaşıyorum özel hastane var ama orasida çok pahallı verdiğin para deymiyo onlarda folik asit verip yolluyo bu ay ankaraya gitmeyi düşünüyorum
Aminnn rabbim dileyen isteyen herkeze versin çok bunaldim böyle herkez niye olmuyo falan filan muhabbetlerine girdikçe ben eşimle problem yaşamaya başladım kafamı başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorumİnşallah kısa zamanda muradına erersin canım tek tavsiyem bol bol dua etmeliyiz bence.. verecek olan belli çünkü o ilaçlar tedaviler sadece sebep.. nice cocuğu olmayanın biranda olu verdi.. kaderin onune hiç birşey geçemez asla canını sıkma vesilelere sarılarak Allahtan iste.. dualaşalım inşaAllah en kısa zamanda sevindirir rabbim cümle bebek isteyenleri
Aminnn rabbim dileyen isteyen herkeze versin çok bunaldim böyle herkez niye olmuyo falan filan muhabbetlerine girdikçe ben eşimle problem yaşamaya başladım kafamı başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum
Çok güzel insanlarsınız o kadar rahatlattiniz ki beni gerçekten umudu kesmiştim niye dualarım kabul olmuyor diyordum. Rabbim en hayırlısını versin hepimizeÇok rahat olmalısın rabbimize teslim edelim bizide yoktan var eden o değil mi? canımızı alacak olanda o? ayetinde dua edin cevap vereyim diyor.. vereceğine inan dua ettimde kabul olmadı deyip asla ümidini kesme Rasulullah s.a.v diyorki yalnızca 1 kişinin duası kabul olmaz oda "Dua ettim rabbim kabul etmedi" diyenin kabul olmaz diyor.. yani isterken bile sınanıyoruz bekleyeceğiz ısrarla isteyeceğiz ve Rabbim nasip edecek canım.. eşinide bu sözlerle rahatlatlatırsan her teslimiyet gösterdiğiniz anda ferahlayacaksınız..
Çok güzel insanlarsınız o kadar rahatlattiniz ki beni gerçekten umudu kesmiştim niye dualarım kabul olmuyor diyordum. Rabbim en hayırlısını versin hepimize