- 30 Ekim 2018
- 377
- 165
- 18
- 35
- Konu Sahibi Kalenderender
-
Evet aklimdan atmak istiyorum ama bu lekelenme olayi çok canımı sıkmaya başladı artık. Normal bir durum mu neden olur acaba. Regl tarihi yaklaştıkça çok strese giriyorum.En güzel öneriyi veriyorum ve aklından tamamen bu bebek isteme işini sil diyorum.
Git bir kursa yazıl kafanı dağıt, kocanla tatile çık. Çalışmıyorsan ilk iş olarak çalışmaya başla. Odaklanırsan olmuyor çünkü.
Bunu ben de yaşıyorum genellikle. Bekarken bile oluyordu. Birkaç güne başlar kanama diye düşünüyorum hatta. Normal olduğunu düşündüm hepEvet aklimdan atmak istiyorum ama bu lekelenme olayi çok canımı sıkmaya başladı artık. Normal bir durum mu neden olur acaba. Regl tarihi yaklaştıkça çok strese giriyorum.
Psikoloji o kadar etkili bir şey ki, fizyolojinizi bile etkiliyor. Siz çok istediğiniz için adetleriniz bile gecikebilir. Hatta baş dönmesi , mide bulantısı vs de baş gösterebilir.Evet aklimdan atmak istiyorum ama bu lekelenme olayi çok canımı sıkmaya başladı artık. Normal bir durum mu neden olur acaba. Regl tarihi yaklaştıkça çok strese giriyorum.
Farklı dr lara da gidin muhakkak birinin fark edemediğini biri fark eder.Bir senedir bebek istiyoruz ama olmuyor. Ikimizde de problem görünmüyor olmaması için. Iki sey danışmak istiyorum size. 1- sadece rahim filmi cektirmedim. Sizce cektirmeli miyim yoksa biraz daha zaman tanımalı mıyım. 2- regl olmadan once bir hafta kadar lekeleme olmaya basladı. Kahverengi ara ara da kanama gibi ama cok cok az. Sildigim zaman gorebiliyorum sadece. Bu durum normal mi. Yarın doktora gittiğimde de soracağım ama sizden de bi fikir almak istedim.
Bana önerebileceğiniz ne varsa memnuniyetle dinlerim.
Bir senedir bebek istiyoruz ama olmuyor. Ikimizde de problem görünmüyor olmaması için. Iki sey danışmak istiyorum size. 1- sadece rahim filmi cektirmedim. Sizce cektirmeli miyim yoksa biraz daha zaman tanımalı mıyım. 2- regl olmadan once bir hafta kadar lekeleme olmaya basladı. Kahverengi ara ara da kanama gibi ama cok cok az. Sildigim zaman gorebiliyorum sadece. Bu durum normal mi. Yarın doktora gittiğimde de soracağım ama sizden de bi fikir almak istedim.
Oncelıkle adetlerın duzenlı ıse doktor bır sey yok dıyorsa rahım fılmı cekmezler bence. Benımde uc gun lekelenme 3 gun yogun adet seklınde olur adetlerım. Bence hemen bır folık asıt al esıne de bol bol kuruyemıs yedır. Bırde saglıksız yıyeceklerden kesınlıkle uzak dur. Vıtamınlerıne baktır enfeksıyon var mı baktır. Cunku soyle dusun vucud hazır olmadıgında bebıs olusmuyor olustu dıyelım hamılelık bu kez de saglıklı bır gebelık olmuyor. O yuzden vucudun buna hazır olması lazım her acıdan. Bence hamıle kalmak artk saglıklı beslenmekten ve stressız bır hayattan gecıyor. Bu yumurtlama zamanı ondan sonra adet takvımı bunları sıl rahat ol eskıden oldugu ıcın sadece bırlıkte olmak ıcın yan yana gelın bebıs ıcın degıl. Rabbım en kısa surede nasıp etsın. Kılon fılan varsa da dıkkatlı olman lazım.Bir senedir bebek istiyoruz ama olmuyor. Ikimizde de problem görünmüyor olmaması için. Iki sey danışmak istiyorum size. 1- sadece rahim filmi cektirmedim. Sizce cektirmeli miyim yoksa biraz daha zaman tanımalı mıyım. 2- regl olmadan once bir hafta kadar lekeleme olmaya basladı. Kahverengi ara ara da kanama gibi ama cok cok az. Sildigim zaman gorebiliyorum sadece. Bu durum normal mi. Yarın doktora gittiğimde de soracağım ama sizden de bi fikir almak istedim.
adetleri gayet duzenli hic bir problemi olmayan arkadasimin rahmi eğri cikti rahim filminde adetle rahim filminin bir alakasi yok kiOncelıkle adetlerın duzenlı ıse doktor bır sey yok dıyorsa rahım fılmı cekmezler bence. Benımde uc gun lekelenme 3 gun yogun adet seklınde olur adetlerım. Bence hemen bır folık asıt al esıne de bol bol kuruyemıs yedır. Bırde saglıksız yıyeceklerden kesınlıkle uzak dur. Vıtamınlerıne baktır enfeksıyon var mı baktır. Cunku soyle dusun vucud hazır olmadıgında bebıs olusmuyor olustu dıyelım hamılelık bu kez de saglıklı bır gebelık olmuyor. O yuzden vucudun buna hazır olması lazım her acıdan. Bence hamıle kalmak artk saglıklı beslenmekten ve stressız bır hayattan gecıyor. Bu yumurtlama zamanı ondan sonra adet takvımı bunları sıl rahat ol eskıden oldugu ıcın sadece bırlıkte olmak ıcın yan yana gelın bebıs ıcın degıl. Rabbım en kısa surede nasıp etsın. Kılon fılan varsa da dıkkatlı olman lazım.
Rahim filmi çekilmelisinBir senedir bebek istiyoruz ama olmuyor. Ikimizde de problem görünmüyor olmaması için. Iki sey danışmak istiyorum size. 1- sadece rahim filmi cektirmedim. Sizce cektirmeli miyim yoksa biraz daha zaman tanımalı mıyım. 2- regl olmadan once bir hafta kadar lekeleme olmaya basladı. Kahverengi ara ara da kanama gibi ama cok cok az. Sildigim zaman gorebiliyorum sadece. Bu durum normal mi. Yarın doktora gittiğimde de soracağım ama sizden de bi fikir almak istedim.
Hmm dogrudur onu bılmıyordum.adetleri gayet duzenli hic bir problemi olmayan arkadasimin rahmi eğri cikti rahim filminde adetle rahim filminin bir alakasi yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?