Bebek ile yolculuk yapacağım önerilerinizi bekliyorum

dipsiz kuyu

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
2.336
5.034
38
Merhaba arkadaşlar benim 1 yaşında bir oğlum var ankaradan Konyaya hızlı trenle yolculuk yapacağım ama sorun şu oğlum çok huysuz kalabalık görünce resmen deliriyor şimdi trende o kadar kişiyi görünce cosacak bagirmalar çağırmalar çok uzun bir yolculuk değil 1 buçuk saat ama o bile gözümü korkutuyor bu tür sorunu olupta yolculuk yapan anneler önerilerinizi paylasirsaniz sevinirim

Bursa Ankara arası dortkere yolculuk yaptık hepsindede bir yas altındaydı benimkide çok huysuz.biraz zor oluyor ama yolunuz kısa zaten sıkıntı yapmayın

Dogru bir yontem olur mu bilmiyorum ama oncesinde uyutmayip trene bineceginize ywkin uyutabilirsiniz. Iyice uykusuzluktan bunalacagi icin kolayca uyr heralde. Ablam yigenime emar tomografi cekilecegi zaman oyle yapardi. Ilacla uyutmasinlar diye.
Yada ilgisini bir muddet cekecek farkli oyuncak vs bulundursaniz yaninizda belki etrafla ilgisi azalabilir

Daha önce hiç görmediği bir oyuncak alın yanınıza. Küçük ama çok fonksiyonlu bir şey olsun. Huysuzlandığı anda verin eline kesin işe yarar. İyi yolculuklar.

Dediğinizi düşündüm ama hiç oyuncak seven bir çocuk değil eve de oyuncaklarla oynamıyor

Canim yolculuk saat kac gibi,bir de bebeginiz mama yada meme aliyor mu hala?eger oyleyse cok rahat edersin.benim 2 yasinda kizim var,defalarca en kisasi 1.5 saat olmak uzere ucak araba yolculugu yaptik.hic sorun cikartmadi cunku yolculuk oncesi erkenden kaldiriyorum,uyku vaktine kadar uyutmuyorum,bide baya oynayip yoruyorum onu.ucaga vs binince biberonu dayayinca aninda mayisip siziyordene bence derim ben:)

1 yasdindayken cocugum 16 saat yola ciktim .cok zordu.meme verdiğim icin surekli emdi uyudu.cok sıkıldı.telefon ve tablet kurtaricim oldu cizgi filmler cocuk sarkilari vs.yuklemistim.kulaklik ta ilgisini cekti.sevdigi yumusak yiyecekleri eline verfim.cok hareketliydi artik diger yolcular alip sevip oyalamaya basladilar.ben mahfoldum..o gun bu gundur ucakla yolculuk yapiyorum.kisa sureniz cabuk gecer canim ..benim yontemlerimi tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…