Bebek Beslenmesi bebek ilaçları

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

artesk85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
357
2
46
Diğer
kızalr bebklerınızın ılaclarını buzdolabında mı saklıorsunuz .. devıt i falan her gun 3-4 kez (kemık ılacını) verdıgım ıcın dolaba degılde bebegımın cantasında koyuyorum zararlı mı olur acaba

d vitaminini nasıl günde 3-4 kez veriyorsunuz anlamadım??
d vitamini günde bri kez verilir o sizin dediğiniz vermeniz gereken damla sayısı olmasın?

günde 3 defa 1er damla doktor boyle demıstı yanlış mı yani((

Kızım doğduktan 15 gün sonra vitamine başladık.Doğum yaptığım hastanede Multitabs verilmişti.Onun pipetinde ki çizgiye göre günde 1 defa veriliyordu.Sonra sağlık ocağından bir vitamin damla verildi.O da sizin dediğiniz gibi 3x1 defa yalnız prospektüsünde 1 dozun 25 damlaya denk geldiği yazıyor.25 damlada 1 tatlı kaşığını bile tam doldurmuyor.Drunuz 1 damla değil muhtemelen dozu söylemiştifr.

yok tabikı doktor yanlış bılmez ben yanlış anlamısımdır ama orda 3 kişiydık hepımız yanlıs anlamısız demekkı neyse umarım bır zararı olmaz bulundugum yerde şu an cocuk doktoru yok sormam zor( ii bari bu konuyu açıp yanlışı görmüş oldum bunada şükür..ama şu vartabı bazılrı yanlış ilaç verıor 6 aylık bır bebegın kullanmaması geren ılacları mesela ve ben buna bırcok kez karsılastım bazu konularda nasıl oluorsa farklı oluorlar doktorlar bırının verdıgını dıgerı begenmıor nie bunu kullandın dıe diğer doktor kızıor ne yapcaksak bızde ne kadr gözü açık olsakta doktr olan o die guvenıoruz

deviti gunde 3 damla vereceksin,doktorunu yanlis anlamamissin.Ben tek seferde verdim hep,doktorum oyle onermisti.Dolapta tutmuyorum bebegin ilaclarini(eger ozellikle dolapta saklanir diye belirtilmemisse),mutfakta ona bir cekmece ayirdim,butun mama,ilac vs orda tutuyorum.

bizim doktor da aldığım eczanede devit 3 ü sabahları 1 kez 3 damla vericeksin dedi. oda 27 derecenin üzerinde saklanmaz yazıyodu galiba. ben lohusalıkta sürekli bişileri unutuyodum diye yatak odamda duvarın dibine koydum soğuk olsun diye.
demir damlasını da yeni verdi sağlık ocağı günde 5 damla diye ama kayınvaldem ben dökerim falan dediği için kaşığa 5 damla damlatıp kaşıkla veriyomuş öle rahat içiyomuş bizim kız.

Damlaları kaşığa damlatıp vermekte fayda var. Olmaz olmaz ama olurda direk ağzına damlatırken şişenin kapağı açılabilir. Doktor bizi uyarmıştı.

bende devit3 damlasının peşine kan ilacını veriyorum peşpeşe olmasının zararı yoktur heralde bide kan ilacını meyve suyuyla karıştırıyorum direk verince midesini bulandırıyo.

multitabsi siznekadar veriyorsunuz,bizim doktorumuz üzerindeki ölçüye kadar çekip vermemisöylemişdi,özellikle göstermişti.

10.aylarda normal bır surecte devıtten baska bır vıtamın falan alınılıormu kan ılacı eksık oluncamı verılıor

multı-tabs nasıl saklıyosunuz ben buzdolabına koymuyorum sızce bı sey olurmu cunku sonucta hergun verıyorum soguk veremem ya

arkadaşlar acaba bu demir ve kan ilaçları ne zamana kadar veriliyor bilgisi olan lütfen paylaşsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…