- 24 Nisan 2016
- 1.327
- 2.248
- 133
- Konu Sahibi All is well
-
Hormon testleri adetin 3üncü günü yapılır. Normal yani. 1 yıl korunmasız düzenli ilişki ile çocuk sahibi olunamıyorsa o zaman ekstra testler istenir.Merhaba hanımlar
8 ay oluyor vebek düşünüyoruz bugun kadın doğuma gittim reglinin 2.veya 3.günü gel dedi sadece ultrasonla baktı iyi dedi yumurtaların ama kan ya da hormon testi istemedi doğrusu bu mudur
Enfeksyon ya agri yapar ya ates.. o yuzden olabilir mi?Sadece yumurtlamaya bakmış.Hamile kalırsanız ama vücutta enfeksiyon varsa ne olacak?Siz hamilelik düşünüyorum,sağlıklı bir bedende hamileligimi sürdürmek için hangi testleri yaptırmalıyım diyin.Ben de başta demire,idrar yolu enfeksiyonuna bakıldı ve smear testi yapıldı.Herseyin yolunda olduğu görüldü ve folik asit e baslandi
Ben hamilelikte hiç belirti olmadan idrar yolu enfeksiyonu geçirmişim.Dokrorum iki ayda bir kan/idrar testi yaptırıyordu.Orda görüldü ve antibiyotik tedavisi gördümEnfeksyon ya agri yapar ya ates.. o yuzden olabilir mi?
Gebeliktekibfarkliymis ama cnm.. o zmn hissedemeyebilirmissin ole demisti doktor bana.. normaldede gecirdin mi hic idraryolu enfeskyonu? Ayni miydi yani?Ben hamilelikte hiç belirti olmadan idrar yolu enfeksiyonu geçirmişim.Dokrorum iki ayda bir kan/idrar testi yaptırıyordu.Orda görüldü ve antibiyotik tedavisi gördüm
genç kizligimda geçirdim o zaman cidden belirtileri vardı.Aman tontrikom okulumuza sonradan gelen bir kızcağız var hamileydi,üstelik tedavi ile hamile kalmış ...kız kolon kanseriymis ne öncesinde ne hamilelikte anlamadılar.Sezeryan için açınca gördüler,her yeri sarmışGebeliktekibfarkliymis ama cnm.. o zmn hissedemeyebilirmissin ole demisti doktor bana.. normaldede gecirdin mi hic idraryolu enfeskyonu? Ayni miydi yani?
Merhaba hanımlar
8 ay oluyor vebek düşünüyoruz bugun kadın doğuma gittim reglinin 2.veya 3.günü gel dedi sadece ultrasonla baktı iyi dedi yumurtaların ama kan ya da hormon testi istemedi doğrusu bu mudur
Çünkü kolon ca ve gebelik tedavisinin bir ilgisi yok.genç kizligimda geçirdim o zaman cidden belirtileri vardı.Aman tontrikom okulumuza sonradan gelen bir kızcağız var hamileydi,üstelik tedavi ile hamile kalmış ...kız kolon kanseriymis ne öncesinde ne hamilelikte anlamadılar.Sezeryan için açınca gördüler,her yeri sarmış
Allah yardimcisi olsun.. Rabbim kimseyi darda koymasin evladina bagislasin : (genç kizligimda geçirdim o zaman cidden belirtileri vardı.Aman tontrikom okulumuza sonradan gelen bir kızcağız var hamileydi,üstelik tedavi ile hamile kalmış ...kız kolon kanseriymis ne öncesinde ne hamilelikte anlamadılar.Sezeryan için açınca gördüler,her yeri sarmış
doğru söylüyorsunuz....aslinda ben bu örneği bırak enfeksiyonu kanserin bile bazen belirti vermeyebileceğini ve ya kişinin belirtileri bir hastalığın işareti olarak okuyamayabilecegini söylemek için verdimÇünkü kolon ca ve gebelik tedavisinin bir ilgisi yok.
Şikyeti yoktur, kolonoskopi de yapılmamıştır doğal olarak.
İnşallah canimAllah yardimcisi olsun.. Rabbim kimseyi darda koymasin evladina bagislasin : (
Eşiimde üroloğa göründü sanırım rahim filmini hemen istemiyorlar önce eşinin sonuçlarına bakılıyor diye biliyorum filri olan var mı bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?