Gebeliğe Hazırlık Bebek için termal otel

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sistematik-

👨‍👩‍👧‍👦
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2019
834
1.051
63
Kızlar biz bu ay termal otele gitmek istiyoruz hamilelik için . Yalnız ne zaman gidileceğini bilmiyorum .
Suan adetin 4. Günündeyim
Adetten hemen sonra mi gidiliyo yoksa yumurtlama döneminde mi ?
Bilenler cevaplarsa çok sevinirim ♥️

Evde maydanoz buhari kuru de ayni hesaba cikmiyor mu? Her halukarda yumurtlama oncesi iliskiden once yapilmali ve bence esinizi sicaga goturmeyin spermler sicagi sevmez. Sizde iliskiye basladiktan sonra sicaga girmeyin ama yumurtlama oncesi faydasi olabilir. Bende bu ay maydanoz sut buharini denedim adetin 7ve 8. Gunleri henuz iliski baslamadan. Bu arada bence mantikli bir yontem gercekten. Dusuncem su yonde nasil geniz burun bogaz tikandiginda buguseptille aciliyorsa bu buharin tupleri rahim yolunu acabilecegini dusunuyorum. Tabi bunlar vesile insallah bebislerimize kavusuruz🌸

cok sicak su ne yumurtaya ne sperme onerilen bir sey. zararli hatta.. idrar yollari enfeksiyonunuz varsa termalin faydasi oluyor. rahim ici enfeksiyona bile zararli mantarlari arttiriyor. siz ne dusunerek gidiyorsunuz?

Evde maydanoz buhari kuru de ayni hesaba cikmiyor mu? Her halukarda yumurtlama oncesi iliskiden once yapilmali ve bence esinizi sicaga goturmeyin spermler sicagi sevmez. Sizde iliskiye basladiktan sonra sicaga girmeyin ama yumurtlama oncesi faydasi olabilir. Bende bu ay maydanoz sut buharini denedim adetin 7ve 8. Gunleri henuz iliski baslamadan. Bu arada bence mantikli bir yontem gercekten. Dusuncem su yonde nasil geniz burun bogaz tikandiginda buguseptille aciliyorsa bu buharin tupleri rahim yolunu acabilecegini dusunuyorum. Tabi bunlar vesile insallah bebislerimize kavusuruz🌸
Teşekkürler ♥️
Evde denemiştim sıcak suyu olmamıştı
Aynen dediğiniz gibi hersey vesile rabbim en kısa zamanda nasip eder insallah

Back