- Konu Sahibi pandromeno
-
sigarayı bırakıp hamıle kalırsanız ınanın sizden cok ben sevınırım bır anne daha cok buyuk fedakarlık yaptı dıye hamıle olupda sigara içenleri hiç görmek bile istemem
öncelikle sizi bu adımınızdan dolayı tebrik ederim
bence de bir kadın anne olmayı düşünüyorsa eğer önce kendine bi çeki düzen vermeli bazı fedakarlıklar yapmalı
mesela ben et,süt ve haşlanmış yumurta hiç ama hiç sevmem ama söz konusu gebelik olunca akan sular durur benim için
ben hamileyken günde 3 bardak sütümü
ağzımı burnumu tıkayarak zorla da olsa hep içtim,et de yedim yumurta da...
insan önce beyninde bitirirse çok daha kolay olur.azmin ve isteğin başaramayacağı şey yoktur
sen yeter ki iste rabbim yardımcı olur senin için dua edicem canım
bırakman ve bir daha asla başlamaman dileğiyle...
arkadaşlar iki ay sonra bebek denemelerine başlamak istiyoruz.bu süreçte sigarayı bırakmam ve bedenimi sigaranın etkilerinden temizlemek istiyorum. kendime bir tarih belirledim 1 Ekim de bırakıcam inşallah. ama çok kötü durumdayım,böyle güzel birşey düşünüyorum ama sigara bana daha bırakmadan baskı yapıyor fenalıklar geliyor içimeasla ve asla hamileyken sigara içip bebeğimi zehirlemek istemiyorum. 3 günün sonunda yavaş yavaş azalıyormuş yoksunluk belirtileri,bakalım inşallah herşey iyiye gider...
canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniBen 2010 19 Nisan'da sigarayı bıraktım
hamile kalırsam bırakmam zor olur diye hamileliğe hazırlık olsun diye
bir pazar günü paketime baktım 4-5 tane sigara vardı akşamüstü saatleriydi
eşimin yanına gittim onun paketine baktım hemen hemen aynı miktarda sigarası kalmıştı
hadi bunları bugün bitirelim ve bi daha sigara içmeyelim dedim
tamam dedi
yatana kadar o sigaraları emdim resmen
ama eşim günde 1-2 tane içtiğini söyledi ama akşam evde içmiyordu
sonra 24 nisan'da yani benden 4 gün sonra o da tamamen bıraktı sigarayı
Ekim 2010'da hamile kaldım ama bebeğimi maalesef kaybettim
şu an yine hamileyim
bu arada nisan'dan Ekim'e nerdeyse 12-13 kg falan aldım sanırım
ve hayatımda ilk kez bu kadar kiloluyum
3 günde yoksunluğum falan gitmedi benim
eşim hiç aramadı çok şaşırdım ve hala da şaşırıyorum
o kadar zaman oldu sigarayı bırakalı ama ben hala olsa da içsem diye düşünüyorum
ama ilk zamanlardaki o krizlerim yok tabii ki
ilk günler deli gibi ağlıyodum, eşimle kavga ediyodum hiçbişey görmek istemiyodum
o kadar yani düşünün
şimdi sırf keyif için içmek istiyorum
ama içmem tabii ki artık
bitti benim için de
sadece eski bir anı gibi kalbimde
hatta ilk zamanlarda sürekli şu şarkıyı söylerdim
"Hiç kimseyi özlemedimmmm seni özlediğim kadarrr" diye herkes dalga geçerdi
Ama gerçekten sevgilimden ayrılmış modlarındaydım
Sana da kolay gelsin vazgeçme
herşey bebikler için
canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğinibenim eşim sigara içmiyor en büyük destekçimde o zaten. iki ay sonra bebek düşündüğümüz için şimdiden bırakırsam sigaranın o kötü krizlerinden kurtulurum diye düşünüyorum.umarım herşey yolunda gider tüm kötü durumlara rağmen sabredicem.elbet gidecek aklımdan o pis meret ...
arkadaşlar iki ay sonra bebek denemelerine başlamak istiyoruz.bu süreçte sigarayı bırakmam ve bedenimi sigaranın etkilerinden temizlemek istiyorum. kendime bir tarih belirledim 1 Ekim de bırakıcam inşallah. ama çok kötü durumdayım,böyle güzel birşey düşünüyorum ama sigara bana daha bırakmadan baskı yapıyor fenalıklar geliyor içimeasla ve asla hamileyken sigara içip bebeğimi zehirlemek istemiyorum. 3 günün sonunda yavaş yavaş azalıyormuş yoksunluk belirtileri,bakalım inşallah herşey iyiye gider...
evet arkadaşlar 1 ekim de bırakacağım demiştim ya bıraktım çok şükür :) bugün itibari ile 11 hatta saat 12 yi geçti , 12 gündür sigara içmiyorum. başlarda hiç zorlanmadım,ama ortalara doğru krizler çok gelmeye başladı. çay ve kahve içince hep aklıma geleceğini zannediyordum.ama nikotin yoksunluğundan mıdır nedir kahve ve çay içtim sürekli,özellikle kahve manyağı oldum diyebilirim... şimdide aklıma geliyor,bazen canım çok istiyor ama asla içmem!! çok şükür böyle olacağını zannetmiyordum :)) sürekli savaşmak gerek,pes etmemek lazım nikotin isteği belli bir zamandan sonra azalıyor.şimdi çay koydum kendime içine de karanfil attım bir güzel kokusu var ki muhteşem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?