Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bebek için göğüs ucu buyuklugu kucuklugu onemlimidir
valla büyüğü bilemem de benim uç yoktu kızım sinir olsu çocuk kan ter içinde kalıyodu emmek istedikçe çok da emmedi o sebepten zaten hemşireler keşke drnuz uyarsaydı doğumdan bi iki ay evvelden uç çıkması için egzersizler yapsaydınız dedi çok üzülmmüştüm
Bnmde yok dencek kadar oyuzden mrkettm 3aya kadar buyur insllh bi akrabmz yni dgm ypti bnmknden cok buyuk ona bile ufak demisler bnmki hic yok yani bebegm insallh zorlanmaz buyuzden
büyük olunca alamıyor bebekler bazen benim oğluşum zorlanmıştı biraz, küçük olması da sıkıntı ama onun çaresi var göğüs ucu varmış silikon onu takıp emziren kuzenim var çok rahat ettim diyordu.eczanelerden temin ediliebilir
Bnmde yok dencek kadar oyuzden mrkettm 3aya kadar buyur insllh bi akrabmz yni dgm ypti bnmknden cok buyuk ona bile ufak demisler bnmki hic yok yani bebegm insallh zorlanmaz buyuzden
valla büyüğü bilemem de benim uç yoktu kızım sinir olsu çocuk kan ter içinde kalıyodu emmek istedikçe çok da emmedi o sebepten zaten hemşireler keşke drnuz uyarsaydı doğumdan bi iki ay evvelden uç çıkması için egzersizler yapsaydınız dedi çok üzülmmüştüm
silikon göğüs ucu da kullandım her şeyi denedim hiç biri işime yaramadı fakat sağmak biraz işime yaradı ama çok değil
ama kap kalıp gibi bişiler var yanlış hatırlamıyosam hani sırta bardak yapıştırıyolar ya mantık o hesap doğumdan önce onu kullanın can yakar ama belki o işe yarar