• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek için DİŞ KAYIŞIYICI önerileriniz..

smy11

Başlangıç:62 Hedef:55 Gncl:57.0
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
1.177
1.587
133
diş kaşıyıcı kullanan anneler hangi marka ve model diş kaşıyıcı kullanıyosunuz. bebişime diş kaşıyıcı alıcamda malum ağzına sokucağı için güvenilir sağlıklı olmalı. bi de diş kaşıyıcıların sulu olanları var onlar mı iyi kullanışlı yoksa ötekileri mi? tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim..

ben bırcok kısıden sulu olanların daha ıyı oldugunu duymustum.ama ıkısındende almıstım.cokta pahalı degıller zaten.susuz olanı kullanmadım bıle kızım ıstemedı.sulu olanı alıyosun buzluga atıp donduruyosun verıyosun elıne soguk oldugu ıcın cok rahatlatıyor.evınız nasıl bılmıyorum yanı neyle ısınıyor.benım ev yerden ısıtmalı yazlıklarla gezıyoruz evde o yuzden kızım hasta olmadı.eger evınız sıcak degılse cocugu hasta edersınız soguk bırsey verıp elıne dıkkat edın.yada tam dondurmayın bıraz sogusun oyle verın elıne oda olur.kendınıze durumunuza gore ayarlama yapın.hıc bırı olmaz ıse elıne dolapta duran havuc vardır evınızde buzlukta degıl ama.onu yıkayın soyun verın elıne oda soguk sonucta.tabı gozlem altında bulundurun ne yapıcagı bellı olmaz.yanı ılla dıs kasıyıcıya gerek yok sert meyvelerıde verebılırsınız elıne

valla sulu susuz o kadar çok diş kaşıyıcı aldım ne çare ???????????

geneldemi böyle bilmiyorum ama diş kaşıyıcıdan çok herşey ağzında bi onları kullanmadı benim bebiş :))

bende aldım bi tane ama nedense diş kaşınacak yerini ağzına almıyo. hep yumuşak yerini ağzına sokuyo. biraz uğraştım ama almıyo ağzına..

Back