Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlık bebek için burun aspiratörü olarak hangisini kullanıyorsunuz yada aldınız ?
- Konu Sahibi amanda061
- Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Temmuz 2006
- 7.199
- 345
- 363
bu ağızdan çekmeliymiş sanırım çok kararsız kaldım yaMerhaba canım...
Arkadaşım chicconun değişik bir modelini almıştı ama sert geldi kullanamadı wee markanın var o daha yumuşak kullanışlı olduğunu soylemişti.
Yeni çıkan modeller var ağızdan çekmeli onlarıda araştırabilirsin...
- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- 12 Temmuz 2006
- 7.199
- 345
- 363
wee markalı olanı almıştım, sonra doktorumuzun tavsiyesiyle otribebe aldık, 2 çocuğuma onu kullanıyorum. uçları değişiyor yedek uçları satılıyor
Benim diyeceğimde otribebe yedekleri bulunuyor oda çok satılıyor bizde
Benim diyeceğimde otribebe yedekleri bulunuyor oda çok satılıyor bizde
- 12 Temmuz 2006
- 7.199
- 345
- 363
çok heyecanlı biran önce kucağıma almak istiyorum böyle hazırlıklarını yaptıkca daha çok heyecanlanıyorum hani anlatılmaz yaşanır denir ya aynen öyle bir durum ben internette gördüm ama eczaneyede bir sorayım dedim henüz yolum duşmedi ama birde eczanede bakmak istiyorum en azından nasıl birşey gelecek bilirim açar bakarımNe kadar değişik ve heyecanlı bir süreç ilk kez yaşayanlar için. Bu otribebe dediğiniz markayı sadece eczanelerde bulabiliriz sanırım. Acaba her ilde var mıdır??
canım ağızdan çekilenler en sağlıklısı çünkü diğerleri tam çekemiyorlar.. bir arkadaşım bu aspiratör sayesinde burnu tıkanıp nefes alamayan çocuğunun hayatını nasıl kurtardığını anlattıktan sonra doğumdan önce hemen almıştım..
ben de otri bebe kullandım.. eczanelerde var internette de bazı sitelerde satılıyor.. cidden kullanımı çok rahat ucu yumuşacık bebek de çok rahatsız olmuyor..
ben de otri bebe kullandım.. eczanelerde var internette de bazı sitelerde satılıyor.. cidden kullanımı çok rahat ucu yumuşacık bebek de çok rahatsız olmuyor..
- 13 Mayıs 2011
- 3.939
- 3.653
- 373
- 30 Ekim 2016
- 20
- 1
- 6
- 38
Merhaba mesajınız eski ama okuyunca size danışmak istedim chicco burun aspiratörünü ben de yeni aldım ama ne sıklıkla kullanılmalı bilmiyorum siz ne sıklıkla kullanıyorsunuz ?ben chiccodan memnunum :)