bebek için bir umut var mı?

bitanecikk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2011
211
179
ben de bebek düşünüyorum 2 aydır .29 nisanda adet oldum sonrasında 14 mayısta kahverengi akıntı geldi.şimdi de 3 gündür kanama var.ilk başta az miktardaydı adet gibi değildi yani.daha çok peçetede görünüyordu.bugün biraz arttı ama adet dönemindeki kadar değil yine de..ve regl dönemlerim düzenlidir.belki hamileleik belirtisidir deyip 15 mayısta kan testi yaptırdım negatif çıktı.sebep ne olabilir?hala hamile olma ümudum var mıdır?ya da ne tür bi sorun olabilir?yaşayan ya da duyan,bilgisi olan yardım edebilir mi?

Bi ihtimal iltihap kapmış olabilir benim arkadaşımın başına gelmişti doktora gitti smear testi ile baktılar iltihap kapmış dediler

ama şunu da soyleyeyim böyle emin ğibi konuştum biraz yanlış olmasın sen bi doktora görün kötü bisry yoktur inşallah belki de bebektir sonuçta bünyeler farklı farklı arkadaşım öyle oldu ama senjn de öyle olcak diye bişey yok

Olsun değişik örnekler duymak iyidir en azından gereksiz bir beklenti içinde olmamak lazım. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…