• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek hftasinin önden gitmesi

NAZLI bal

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2024
16
2
1
34
Arkadaşlar iyi akşamlar.34+4 hamileyim. Bugün kontrolüm vardi. Hesaplamada 34+4olsa da ultrasyon da 36+6 yazıyordu. Doktor önde gidiyor dedi. Normal haftayı mi yoksa bebeğin önden giden haftasını mi göz önünde bulundurmam gerekir. Şimdiden teşekkür ederim.

Normal hafta önemli. Son bir iki haftada durmustu benim önden gitmesi. 3 haftaya kadar önden gittiği olmuştu.

Arkadaşlar iyi akşamlar.34+4 hamileyim. Bugün kontrolüm vardi. Hesaplamada 34+4olsa da ultrasyon da 36+6 yazıyordu. Doktor önde gidiyor dedi. Normal haftayı mi yoksa bebeğin önden giden haftasını mi göz önünde bulundurmam gerekir. Şimdiden teşekkür ederim.
Normal haftayı önde bulundurmak gerekir. Organ gelişimi normal haftaya göre oluyor. Şeker bakılmış mıydı?

Normal haftayı önde bulundurmak gerekir. Organ gelişimi normal haftaya göre oluyor. Şeker bakılmış mıydı?
Evet şeker çıktı. Diyet uyguluyorum doktor suyunun daha ii olduğunu söyledi. Şu an 35 haftaligim. Ayriyeten kordon boynunda ama panikleme hareketlerini say dedi. Biraz tedirgin oldum nefes alamazsa birşey olursa diye

Evet şeker çıktı. Diyet uyguluyorum doktor suyunun daha ii olduğunu söyledi. Şu an 35 haftaligim. Ayriyeten kordon boynunda ama panikleme hareketlerini say dedi. Biraz tedirgin oldum nefes alamazsa birşey olursa diye
ne kadar sıklıkla gidiyorsunuz doktora? suyunuz yeterliyse endişe etmeyin tabi tedbiri elden bırakmadan. sağlıkla gelsin.

ne kadar sıklıkla gidiyorsunuz doktora? suyunuz yeterliyse endişe etmeyin tabi tedbiri elden bırakmadan. sağlıkla gelsin.
Doktorum 2 haftada bir çağırıyor.sekerim olmasına rağmen 130 dedi su için. Sadece kordonun boynunda olması tedirgin etti beni. Amin inşallah teşekkür ederim

Sat’a göre kaç haftalık hamileyseniz o dur ileri geri çekilmez. Benim kızımında ölçümleri 2 hafta önden gidiyordu. Gebelik şekeriniz varsa sebep bu olabilir. Diyet yaparsınız. Şeker yoksa ve doktor bir sorun olduğunu söylemiyorsa herşey yolundadır.

Back