Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar arkadaşlar 6 aylık kızımın göğsünde hemanjiom var. Doktor ilaç kullanmamız gerektiğini söyledi. Dideral. Kullanan büyük yan etkisini gören var mı? Çok kararsız kaldım ilaç konusunda. Lütfen yardımcı olun
Merhaba, Çok geçmiş olsun. Benim de ikiz bebeklerimin ikisinde de var. Yan etki 200 kişiden 2 sinde görünen nadir yan etkiler ilk iki dozu kontrol altında veriyorlar. Bu arada hemangiol diye bir şurubu var. Bebeklerde kullanımı çok dsha kolay. Pahalı bir ilaç raporlanması gerekiyor sadede.
bizim deri altında göğüs kısmında. Renk olarakta deri altında olduğu için az bişey mor gözüküyor. İki doktora daha sordum onlarda göğüs kısmında olduğu için kullanmanızda fayda var dedi. Deri üstünde kırmızı renk şeklinde olsa riskli bölgede olmasa bende kullanmazdım ilacı. Ama maalesef ki değil.
Merhaba, Çok geçmiş olsun. Benim de ikiz bebeklerimin ikisinde de var. Yan etki 200 kişiden 2 sinde görünen nadir yan etkiler ilk iki dozu kontrol altında veriyorlar. Bu arada hemangiol diye bir şurubu var. Bebeklerde kullanımı çok dsha kolay. Pahalı bir ilaç raporlanması gerekiyor sadede.
Merhabalar arkadaşlar 6 aylık kızımın göğsünde hemanjiom var. Doktor ilaç kullanmamız gerektiğini söyledi. Dideral. Kullanan büyük yan etkisini gören var mı? Çok kararsız kaldım ilaç konusunda. Lütfen yardımcı olun