- 2 Mart 2024
- 653
- 117
- Konu Sahibi bayanacizane
Kızlar 15 haftalık hamileyim ben de en ufak bi hareketlenme yok siz ne zaman hissettiniz bebeğinizin hareketlerini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk hamilelik mi? Benim başlarda küçük küçük hareketler vardı doktora dedim onlar gaz dedi sonra geçti bayadır yok onlar. demekki gazmış19'un son günlerinde hissettim tembeldi benimki herhal
İlk gebelik evet, gazdan farklı bi hissiyat oluyor ya anlat deseniz anlatamam ama blup ediyor içeride, bi gaz dolanması gibi olmuyor. 20nin içindeyken de arttı hareketleri artık ayırt edilebilir gazdan kesinlikle. Bizim grupta en geç hissedenlerden biri benim galibaİlk hamilelik mi? Benim başlarda küçük küçük hareketler vardı doktora dedim onlar gaz dedi sonra geçti bayadır yok onlar. demekki gazmış
Bende 15+6dayım 14ün sonlarında hissetmeye başladım ama 2 gündür hissetmiyorum çok moralim bozuluyor inşallah iyidir cuma kontrolüm günler geçmiyorKızlar 15 haftalık hamileyim ben de en ufak bi hareketlenme yok siz ne zaman hissettiniz bebeğinizin hareketlerini
20 ye kadar hissederim demek ki teşekkür ederimİlk gebelik evet, gazdan farklı bi hissiyat oluyor ya anlat deseniz anlatamam ama blup ediyor içeride, bi gaz dolanması gibi olmuyor. 20nin içindeyken de arttı hareketleri artık ayırt edilebilir gazdan kesinlikle. Bizim grupta en geç hissedenlerden biri benim galiba
Nasıl bir his peki daha küçük arada bir hissettirir bence. güzel düşün bi şey yokturBende 15+6dayım 14ün sonlarında hissetmeye başladım ama 2 gündür hissetmiyorum çok moralim bozuluyor inşallah iyidir cuma kontrolüm günler geçmiyor
Böyle özellikle kahvaltıdan sonra içimden bir şey kayıyor gıdıklıyor gibi bir hareket olurdu ara sıra da pıt pıt yapıyordu. Ama çok güçlü değil tabi. Minik minik. Hatta geçen gün sanırım hıçkırık tuttu 20/30 saniye aynı yer kalp ritmi gibi pıt pıt attı. Şimdi sessiz kendileri derken tekrar pıt yaptı Allahım şu an mutluluktan öleceğim hadi üzülme anne kadın al gönlün olsun dedi sanki şu anNasıl bir his peki daha küçük arada bir hissettirir bence. güzel düşün bi şey yoktur
Aa o hıçkırık mıymış bende de oldu e ben hissediyormuşum da haberim yokmuş :)) senin de bebeğin iyiymiş bak strese girme boş yereBöyle özellikle kahvaltıdan sonra içimden bir şey kayıyor gıdıklıyor gibi bir hareket olurdu ara sıra da pıt pıt yapıyordu. Ama çok güçlü değil tabi. Minik minik. Hatta geçen gün sanırım hıçkırık tuttu 20/30 saniye aynı yer kalp ritmi gibi pıt pıt attı. Şimdi sessiz kendileri derken tekrar pıt yaptı Allahım şu an mutluluktan öleceğim hadi üzülme anne kadın al gönlün olsun dedi sanki şu an
Biz de dün bi tartışma yaşadık eşimle. Benim canım çok sıkkındı. Normalde işte arada tıktıklayan minnoş peş peşe sürekli hareket etti ben burdayım sen üzülme dedi sanki bi tur da ona ağladım djfjBöyle özellikle kahvaltıdan sonra içimden bir şey kayıyor gıdıklıyor gibi bir hareket olurdu ara sıra da pıt pıt yapıyordu. Ama çok güçlü değil tabi. Minik minik. Hatta geçen gün sanırım hıçkırık tuttu 20/30 saniye aynı yer kalp ritmi gibi pıt pıt attı. Şimdi sessiz kendileri derken tekrar pıt yaptı Allahım şu an mutluluktan öleceğim hadi üzülme anne kadın al gönlün olsun dedi sanki şu an
Ay çok şükür. Evet canım zaten hareket ediyorlar ilk hamilelikte geç hissetme sebebi çok kuvvetli olmadıkları için çok belli edemiyorlar anne de bebek hareketi nasıl bir şey olduğunu bilmediği için hissetmedim diyor ama 20. Haftalara gelince daha güçlü olduğu için hissediliyor artık :)Aa o hıçkırık mıymış bende de oldu e ben hissediyormuşum da haberim yokmuş :)) senin de bebeğin iyiymiş bak strese girme boş yere
Yaa ay benim hormonlar zıpladı zaten her şeye gözlerim doluyor hele bu minnoşlar böyle şeyler yapınca çok duygulanıyorumBiz de dün bi tartışma yaşadık eşimle. Benim canım çok sıkkındı. Normalde işte arada tıktıklayan minnoş peş peşe sürekli hareket etti ben burdayım sen üzülme dedi sanki bi tur da ona ağladım djfj
Evet ya her ultrasonda hareketli ilerde çektirirler bize heralde14+2deyim. 12.hafta ultrasonunda o kadar hareketliydi ki ben bi iki haftaya hareketlerini hissederim sanmıştım hala hiçbir sey hissetmiyorum ama. 20ye kadar normal hissrtmemek deniyor ama çoook var 20ye
dört gözle bekliyorumEvet ya her ultrasonda hareketli ilerde çektirirler bize heralde
Of off daha var demek kiIlk bebekte 20.haftada hissetmistim, ikinci bebekte 14-15.hafta gibi hissetmeye baslamistim.