Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canm saol aradım dr u günde 10 defa hereket etmesi kafi dedi ama çok tedirginimcanım bende kızıma hamileyken öyle oldu normalmiş ama yinede dr bir tlf ac sor için rahatlar sağlıkla alırsın kucağına inş
tatlı yeyince tekmeliyo ama sonra yine duruyo :Shaftan ilerlemiş..
bebek buyuyor ve bulundugu yer dar geliyor hareketlerin yavaslaması gayet dogal
birde tatlı ye yat bakalım ozaman nasıl olcak ?
ama için rahat etmezse doktoruna danış:)
kızıma hamileyken ben de hemen hemen aynı dönemde, aynı endişelerle günlerce kendimi yemiştim.
Doktorumuz, normal olduğunu söylemişti sonuçta, rahatlamıştım.
Bebeğin büyüyor artık, alanı daralıyor... HAreketleri kısıtlanıyor. Eskiden taklalar atıyordu muhtemelen içerde, balık gibi ordan oraya yüzüyordu falan... Şimdi artık o kadar alanı kalmadı içerde.
Tatlı yediğin zaman, enerji patlaması yaşıyordur sıpa :)) Alanı malanı dinlemeden, hareketleniyordur muhtemelen, ama diğer zamanlarda sakince oturup beklemeyi tercih ediyordur sanırım artık.
Hatta daha sonraları, sadece kolunu bacağını hafif kıpırdatmalar olacak, göbüşünde göreceksin dirseğini, topuğunu falan :)))
Ay ne güzel duygular bunlar....
Sağlıkla kucağına al yavrunu inşallah..
aminnn canım inşallahh
valla dediğin gibi tatlı yediğimde alan falan dinlemiyo sonra yine duruyo. bi hayırlısıyla sağ salim doğursamda rahatlasaydım
hahahahah
rahatlayacağını sanıyorsan, çok yanılmaktasın canım :))
kızım 2 yaşını bitirdi... 26. ayın içinde. takriben 33 aydır hemen hemen hiç bir gece, kesintisiz uyku uyumadım.
hamileyken başlamıştı benim uykusuz gecelerim, nefes sorunlarım vardı hep.. doğumdan sonra da bebeğim müsade etmedi. hala daha kesintisiz uyku imkansız. kızım uyanmasa, üstü açılmıştır diye kalkıyorum... illaki uyku bölünüyor.
diğer sıkıntıları boşver, hiç saymıyım :)))))
ama dünyanın en güzel şeyi evlat. en tatlı duygu bu... allah isteyen herkese göstersin inşallah...
aminnnnnnnnnnn rabbim kimsenin karnınıda kucağınıda boş bırakmasın .
inşallah doğurduktan sonra gelip buraya yazarım sana haklıymışsın hiç uyutmuyo diye Rabbim o günleri göstersin inşallah bana
:)) inşallah inşallah...
ama yine de, uykuyu seven bir bebek doğurmanı temenni ederim :)
allah sağlıkla kucağında göstersin yavrunu. kokla kokla.. o mis kokusunu ciğerlerine doldur sürekli...
gittim beysu nst ye aldı hemen normal dedi her şey. bi sorun yokmuş çok şükür. sende bi git istersen kafan rahat eder
Arkadaşlar endişelenmeyin bende 34 haftalık gebeyim aynı sorun hemen hemen aynı dönemerde yaşadım ve tam 2 gün bebeği hiç hissetmedim dr aradım buraya gelmelisin kontrol etmeliyiz dedi gittik ve çok şükür sağlıklı idi bebekler her zaman aynı hareketliliği gösttermiyorlar şekerli tatlı birşeyler yiyerek son tarafınıza yatın ve dinleyin göreceksinizki bebeğiniz gösterie başlayacak. Geçmiş olsun dileklerimle
bu haftalarda normal değilmi yavaşlama sonuçta bebeğin hareket edicek yeri kalmadı
dert etmeyin bence