Bebek Hareketleri

Panikleme arkadaşım önce seyirme gibi başlıyor zaten hareketler. Yavrusunun ilk hareketini 22. Haftada hissetmişti benim arkadaşım. İlk gebeliklerde biraz daha geç hissediliyormuş.

Canımm cevapın için çok teşekkür ederim. İçim rahatladı biraz inşallah ben de tamamen hissetme başlarım.
Sen de sağlıkla al kucağına bebişini inşallah :)

Selam kızlar.. Ben 21+3 günlük hamileyim kızım olacak inşallah. İlk gebeliğim kalp atışı olmadığımiçin kürtajla sonuçlandı. Bunda da ister istemez evhamlı oldum. Ben hareketlerini hiç hissetmiyorum yani arada karnım seğiriyo gibi oluyor ama haftada 1 nerdeyse :KK43: bu normal mi? Biraz da kilom var tabii. Neden hissedemiyorum :KK43:
Canım senin gibi daha önce ben de aynı şekilde bi bebeğimi kaybettim :KK43: şimdi de 22+6 günlük hamileyim çok şükür. Ben de biraz kiloluyum ve 2 haftadır daha net ama çok kuvvetli tekme şeklinde değil de sanki dönüyormuş gibi hissediyorum. Merak etme canım herkes erken hissedecek diye bir şey yokmuş. Ben de senin gibi çoook evham Yaptım ama hissedince rahatlamaya başladım. Seğirme gibi oluyor Başlarda canım.

10+1 haftadayim sağ kasığım sinir atıyor gibi böyle pıtpıt bir haftadir böyle sizce bu hareketmi birde erkek erken hareketlenir mis ilk hamileliğim bi yardım edin :-)

X