Bebek Hareketleri

Giresunlu_Arzu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2008
231
0
96
İstanbul
Merhabalar,

Kızlar morelim çok bozuk :( 26 Hafta + 5 Gun olduk, geçen hafta çok iyi hissediyordum. Geçen Cumartesi günü doktora gittik geldik hareketler kesildi, ancak Doktorumuz'da herşeyin iyi gittiğini söyledi :(
Şimdi de hissedemiyorum, bu Cumartesi tekrar gidicem, bakalım :(
Benim durumumda olan var mı?

canım bence fazla evhamlısın bende seningibiyim aslında bazen bende yaşıyorum bazen çok hareketli bazen bütün gün hiç kıpırdamıyor bende evham yapıyorum önemli bişi yoktur annesi bazen hareketleri durabiliyor istersen dr danış için rahat etsin yada bi sağlık ocağına git kalp atışını dinletiyorlar orda umarım herşey yolundadır

o haftalarda bende sürekli panik oluyordumm bi hissedip bir hissedemiyorum 2-3 gün boyunca:)) normaldir mutlaka ama sağlık ocağına gidip kalp atışını dinle için rahatlasın derim..29dan sonra coşacak merak etme:))

Saolun kızlar rahatladım bugün size yazdıktan sonra doktoruma gittim iş yerinden izin alarak. Doktorum ultrason'da baktı, kalp atışlarını dinletti rahatladım herşeyin iyi gittiğini söyledi.

Saolun kızlar rahatladım bugün size yazdıktan sonra doktoruma gittim iş yerinden izin alarak. Doktorum ultrason'da baktı, kalp atışlarını dinletti rahatladım herşeyin iyi gittiğini söyledi.
senin adına sevindim canım bak benimki sabah kıpır kıpır dı şimdi tık yok hayırlısıyla bi doğursak da şu paniklerden kurtulsak:1:

Aynen canım aynen, kaç haftalıksın sen? Benimkide bu sabah oynadı allaha şükrettim gerçekten.
canım benimki 22 haftalık benimde ilk bebeğim 15 yıl sonra oyüzden bendede evham çok bende hergün sabah kahvaltıdansonra uzanıp hareketlerini dinliyorum inşallah sağlık sıhatle alırız kucaklarımıza:34:

cnm,bnm doğumuma çok az kaldı gebelk takvimimde gördüğün gibi.
bazen neredeyse tüm gün hareket etmiyor.
ama inan bana bunlar normal.
bi zaman rutin olucak,hatta öyle bi hareketlenicek ki uyuyamıyacaksın,dur diye şikayet ediceksn =))
bi dönem de dengeszleşicek.bi gün hareketli,ertesi gün durgun.
bnm dönemime geldiğinde de yok gibi olucak hareketleri.
bebeğin sağlklıysa kendini korkutma.
çok çok bi şüpheye düşersen kalorili birşeyler tüket bak nasl oynuyor kıprak =)))

bebeğimin hareketlerini 26. haftadayken hissetmemeye basladım doktora gittik suyumun azaldığını bebeğimin böbreklerinde büyüme oldugunu söyleyip üniversiteye sevk etti ordada ultrason tahlil oydu buydu hep aynı şeyleri söylediler şuanda 28 haftalık olduk oğluşumla ama iki böbreğindede sorun var idrarını yeterli sıklıkta yapamadığından dolayı karnında şişme oluşmaya başlamış.... ne yapçağımızı şaşırdık bu şekilde sorun yaşayan varmı arkadaslar ne olcak Allah'ım yardım et bizi çocuğumla sınama :((

cnm,bnm doğumuma çok az kaldı gebelk takvimimde gördüğün gibi.
bazen neredeyse tüm gün hareket etmiyor.
ama inan bana bunlar normal.
bi zaman rutin olucak,hatta öyle bi hareketlenicek ki uyuyamıyacaksın,dur diye şikayet ediceksn =))
bi dönem de dengeszleşicek.bi gün hareketli,ertesi gün durgun.
bnm dönemime geldiğinde de yok gibi olucak hareketleri.
bebeğin sağlklıysa kendini korkutma.
çok çok bi şüpheye düşersen kalorili birşeyler tüket bak nasl oynuyor kıprak =)))

bendede özellikle 2 gündür iyice azaldı bende huylanmaya başladım hareket ediyor ama eskisi gibi değil cmt kontrolum var acaba beklemesem mi ki o günü diyorum ..31+3üm 34 den sonra yavaslar demişlerdi oysa...senin tam olarak ne zaman azladı

bebeğimin hareketlerini 26. haftadayken hissetmemeye basladım doktora gittik suyumun azaldığını bebeğimin böbreklerinde büyüme oldugunu söyleyip üniversiteye sevk etti ordada ultrason tahlil oydu buydu hep aynı şeyleri söylediler şuanda 28 haftalık olduk oğluşumla ama iki böbreğindede sorun var idrarını yeterli sıklıkta yapamadığından dolayı karnında şişme oluşmaya başlamış.... ne yapçağımızı şaşırdık bu şekilde sorun yaşayan varmı arkadaslar ne olcak Allah'ım yardım et bizi çocuğumla sınama :((

geçmiş olsıunn cnm benim bu konuda hiç bilgim yok ..yardım etmeyi çok isterdim

Amin canım Allah yardımcın olsun sabır versin sana İnşallah herşey yoluna girer Rabbimin dediği olur içini ferah tutmaya çalış.

Çok çok geçmiş olsun. Dilerim Allah'tan en kısa zamanda sorunsuz bir şekilde iyileşir bebeğiniz.

Back
X