bebek hareketleri

kdnlr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
11
0
25 haftalık hamileyim ama bebeğim çok az hareket ediyor .başka arkadaşların ki yerinde durmuyor .sorun mu var acaba çok telaşlanıyorum.cumartesi dr gidecem bakalım

siz az hissediyor olabilirsiniz, bebeğin her hareketini farketmeme ihtimaliniz var.

Doktorla paylaşın bu durumu, eğer o normal derse bence hiç can sıkmayın.
belki de uslu olucak:)

Benim bebeğim de bazen kıpır kıpır bazen çok durgun, bir de çalışırken hissetmiyorum çok fazla, bebeğe konsantre olunca daha çok hissediyorum.

güzelim canini sikma! ben suan 32.haftamdayim surda adam akilli birkac haftadi hissediyorum güzelim! o bebegin pozisyonuna ve durumuna göre degisiyor!

rahmin dardır belki benm ööle olmuo ama olan bi teyze vardı bırak azı mazı hiç hissetmemiş hamilelikleri boyunca banaa sorup hevesleniodu hiç bi prob yok yani olası bi durum...

Bebeğin sakin uslu olabilir.. inşaallah öyedir. ben hamileyken o kadar hareketleri vardı ki karnım acıyordu kasılıyordu epey zorlanmıştım. bi doğdu, aynı karnımdaki gibi dur durak bilmeyen, uykusuz , bide üstüne iştahsız bi bebe ile başbaşa kalıverdim delikafadulden

sırt üstü yatınca hareketleniyo normal oturuken falan bende fazla hissetmiyorum

Aynı durum bende de mevcut. Canını sıkma... 24+5 günlük hamileyim... Ama çok fazla hissetmiyorum... Defalarca doktoruma sordum normal dedi... Pozisyonuna göre değişiyor... Sadece geceleri hissediyorum hareketlerini... Aslında çok fazla hareket ediyorlar ama biz hepsini hissedemiyoruz... Dün kontrolümüz vardı... Doktor ultrasondan bakarken bebek hareket halindeydi ama gariptir ki ben hissetmedim o hareketleri... Ve içim tamamen rahatladı... Doktoruna da sor yine de... En azından için rahatlasın... ıçini ferah tut ki bebeğin de stres olmasın arkadaşım... Ben artık öyle yapıyorum :)) Herkesin hamileliği farklı geçebiliyor... Asla başkalarıyla kıyaslamayalım kendimizi...

Sağlıklı bebeler, sağlıklı doğumlar diliyorum herkese :KK66:)

canım korkma ben 30. haftadayım daha yeni hissetmeye başladım o haftalarda bende hiç hissetmiyodum. doktor ultrosonda bakarken hareketlerini görüyodum ama hissetmiyodum. herkeste bir olmuyor işte

cnm bence endişelenme çünkü bebek hareketleri senin haeketlerinede bağlı çok hareketli bir gün geçirdiysen yorgunsan filan onunda pek sesi çıkmıyor bende bu konuda evhamlı biri olarak sürekli takipteyim doktorumlada sık sık konuşurum endişelenme gönlünü ferah tut

kişiye göre değişirmiş bu hareketlilik.ben 17 haftalıkken belirgin bir şekilde hissetmeye başlamıştım.şu an 23 haftalık hamileyim.benimki de çok hareketli.tekmeleri bazen canımı acıtıyo.yaramaz bi bebek olacak heralde.merak etme.uslı bi bebk olacaktır büyük bi ihtimal.

bende 17 haftamı doldurdum 5-6 gundur bir degisik birşeyler oluyor karnımda acaba bebek mi gaz mı kas mı seyridi diyordum. ama 2-3 gundur eminim artık hissettigim bebegimin harketleri. pıt pıt minik hareketler hissediyorum karnımın içinde. cok guzel bir duyguymus.

tabi daha kucuk oldugu icin sadece sert ve guclu hareketleri hissedebilirmisim. ileride benimki de yaramaz bir bebek mi olacak acabaaaa

bencede endişe etme bunun için, senin bebeğin sakin olucak sanırım,ilk oğlumda benimde çok hareket etmezdi annem dalga geçerdi uyuşuk bir oğlun olucak diye ama hiç de öyle olmadı,bunun için tasalanıp kendini yıpratma,şuanki hamileliğimde çok hareketli geçiyor,sen yinede doktoruna sor ve bizimlede paylaş olurmu.

X